Stars

Jelena Rozga i Stjepan Hauser na istom mjestu prvi put nakon prekida?

O njihovoj se vezi puno pisalo dok 2017. godine nije stigla vijest o prekidu. Ovaj se bivši par nije susreo ni na jednom javnom događaju nakon prekida - do sada

U beogradskoj Štark Areni 29. siječnja ove godine održat će se glazbeno-scenski spektakl, koji će prema najavama biti jedan od najvećih na ovim prostorima. Riječ je o dodjeli glazbenih nagrada Music Award Ceremony na kojoj će nastupiti brojni izvođači iz cijele regije - Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. 

Možda vas zanima Poznate žene o propitkivanjima o majčinstvu: "Mislim da nije ničija stvar kad ću ja roditi" Rubrika Stars Stars

Svoje pjesme izvest će i neki od naših glazbenika, među kojima su Petar Grašo, Tony Cetinski i Massimo Savić, a posebnu pozornost privukla su još dva imena koja su se pronašla na popisu - Jelena Rozga i Stjepan Hauser. Ovo će biti njihov prvi susret na javnom događaju nakon prekida 2017. godine. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Par je iznenadio javnost kada su nakon dvije i pol godine veze i zaruka priopćili da se razilaze i da svako kreće svojim putem. Pjevačica je preko svog predstavnika za medije poslala priopćenje u kojemu je dala objašnjenje za prekid: 

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete."

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Ni 41-godišnja pjevačica ni 32-godišnji violončelist nisu se oglašavali o njihovom odnosu nakon prekida, a Hauser je prošle godine izazvao burne reakcije korisnika društvenih mreža kada je s atraktivnom pijanisticom Lolom Astanovom otpjevao Rozginu pjesmu Oprosti mala

Ispod videa kratko je napisao: "Tražili ste, dobili ste! 'Oprosti mala' od Rozge, uživajte!" I dok su jedni hvalili njihovu izvedbu, neki su ga napali i stali u Rozginu "obranu". 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trazili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uzivajte 🙂

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Hauser se brzo nakon toga oglasio kako bi dao objašnjenje za izbor pjesme: "Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti... Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju."

Možda vas zanima Stjepan Hauser okreće stranicu. Nova karijera na pomolu? Rubrika Stars Stars

Hoće li doći do susreta ovog bivšeg para saznat ćemo sljedećeg utorka, za kada je zakazan glazbeni spektakl. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0