Stars

Jelena Perčin na kazališnoj premijeri pokazala kako se može zablistati u minimalističkom izdanju

  • U kazalištu Knap sinoć je održana premijera predstave "Nuspojave" koju je režirao Mario Kovač
  • U predstavi je glumila i Jelena Perčin koju je došao podržati suprug, glumac Momčilo Otašević
  • Osim Jelene, zablistale su i glumica Iskra Jirsak, ali i plavokosa glumica Katarina Baban

U kazalištu Knap sinoć je održana premijera predstave "Nuspojave" redatelja Maria KovačaPredstava je napravljena prema zbirci priča Woodyja Allena, a nakon premijere predstave održan je domjenak na kojem su posebnu pažnju izazvale Jelena Perčin i Iskra Jirsak, glumice iz predstave. 

Možda vas zanima Jelena Perčin za Skin4Rebels Miss7 miss7

Jelena je za ovu prigodu odjenula malu crnu haljinu, a i ostatak outfita, kao i make up, je bio sasvim minimalistički. Svoju lijepu kosu je raspustila, a nije nosila nijedan komad nakita. Ova jednostavnost samo je istaknula glumičinu prirodnu ljepotu. Među brojnom publikom, svoju suprugu Jelenu došao je podržati glumac Momčilo Otašević koji joj je darovao prekrasan buket crvenih ruža.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Jelena Perčin u blagdanskoj kolekciji modne kuće Nebo Rubrika Moda Moda

Glumica Iskra Jirsak oduševila je u predstavi, a za premijeru je odabrala veliki modni hit sezone - karirano odijelo uz koje je nosila body srcolikog izreza i crne salonke, a njezinu modnu priču je savršeno zaokružila raspuštena duga kosa i crveni ruž. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Oduševljenje predstavom nije skrivala ni glumica te dizajnerica Katarina Baban koja je privukla pažnju mnogih svojom kombinacijom. Plavokosa glumica odjenula je roza haljinu iz svoje kreacije s popularnim puf rukavima i  remenom u obliku mašne oko struka te ultrapopularne polučizmice na vezivanje. U kosi je nosila široki rajf u obliku pletenice iz Reserveda te novu crnu torbicu iz Zare s točkicama. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
Možda vas zanima Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel? Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0