Stars

Je li to Nina Badrić svijetu pokazala tko je njena nova ljubav?

Popularna pjevačica zaintrigirala nas je novom objavom na Instagramu, pa se pitamo je li to potvrda na u Nininom životu doista postoji novi muškarac?

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica nije rječita kad je u pitanju njezin ljubavni život. Nakon što se krajem listopada počelo šuškati da je prekinula jednogodišnju vezu i zaruke s poduzetnikom Tinom Bralom jer na njezinoj ruci više nije bilo prstena od bijelog zlata s dijamantom i sama Nina je svojim objavama na Instagramu dala do znanja da je toj vezi došao kraj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

No posljednja slika na Nininom profilu dala nam je naslutiti da je možda ipak ponovno zaljubljena. Naime, objavila je sliku na kojoj se nalazi u društvu Ivana Ivanovića, srpskog televizijskog voditelja s čašom vina dok ju Ivan nježno grli i ljubi u obraz te je napisala ''Za nove početke ❤️ I Bog nekad nekad krivom crtom piše pravo''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Brojni Nini pratitelji fotografiju su odmah lajkali i komentirali, a neki od komentara bili su: ''Duše su se srele'', ''Lijepo je znati da si nekome bitan'', ''Predivni ste'', te brojna srca. Podsjetimo kako su još 2012. godine mediji povezivali Ninu i Ivana, a tada je Nina za Story.hr rekla: ''Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali s nama je bio i Bernard i Ivanova kći. On je naš zajednicki prijatelj i tu nema ničega čudnoga ili novoga.Tko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne mijenja činjenicu da govori neistinu''. 

Možda vas zanima Šime Vrsaljko objavio novu fotku sa suprugom - i preslatki su! Rubrika Stars Stars

Za sad se 46-godišnja Nina osim fotkom na Instagramu nije oglasila veže li ju ipak nešto više od prijateljstva s 43- godišnjim voditeljem. Iza Nine je i šestogodišnji brak s Bernardom Krasnićem koji je završio 2012. godine, a Ivan je također bio u braku iz kojeg ima kćer. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0