Stars

Je li svijet spreman za novu popularnu plemkinju

Pošto će se princ Harry i Meghan uskoro vjenčati, netko će morati preuzeti titulu "zvijezde kraljevske obitelji“. Lady Amelia Windsor, unuka vojvode i vojvotkinje od Kenta, na dobrom je putu i polako, ali sigurno, privlači oči javnosti

Britanski časopis „Tatler“ objavio je 2016. godine (tada 20-godišnju) lady na naslovnici. Lady Amelie sjajila je u predivnoj haljini, a tabloidi su je tada proglasili i „najljepšom pripadnicom kraljevske obitelji“. 

Razuzdano ponašanje 

Kraljica Elizabeta II nije bila previše oduševljena kad su se u javnosti pojavile fotografije Amelijina prilično razuzdanog ponašanja po londonskim klubovima. Osobito nije bila oduševljena prizorom mlade plemkinje s cigaretom u ruci. S druge strane, „običan puk“ je voli zbog njene ljepote, ali i činjenice da se ponaša kao većina današnje mladeži. Čini se da je nekako bliže „običnim smrtnicima“, premda je pripadnica plemstva. Na Instagramu je prati gomila obožavatelja. Nakon „skandala“ kad je objavila fotografiju u kadi s cigaretom u ruci, morala je ugasiti profil na neko vrijeme, ali kasnije ga je ipak opet aktivirala. Sada s trudi prikazati u drugom svijetlu (i nekako njen imidž podsjeća na Rihannu…). 

Možda vas zanima Moderna bajka: Udala se za princa kojeg je upoznala u klubu Rubrika Stars Stars

Studirala je na Sveučilištu u Edinburgu i u inozemstvu 

Windsor nije samo lijepo lice, što dokazuje činjenica da je ima diplomu iz francuskog i talijanskog sa Sveučilišta u Edinburgu, a jednu godinu studirala je u inozemstvu. Najprije je jedan semestar završila u Parizu, a onda jedan u Rimu. 

Potpisala je za istu modnu agenciju kao i Cindy Crawford 

Lady Amelia uspješna je i u modnom svijetu kao model. Izabrana je od branda Dolce & Gabbana da nosi njihovu kolekciju 2017. godine u Milanu, ali neke druge evente. Potpisala je ugovor s agencijom „Storm Managemant“ iz Londona – agencijom u kojoj su karijeru gradili brojni svejstki poznati modeli – poput Cindy Crawford. 
Međutim, Windsor ne želi biti samo model. Nedavno je izjavila „kako želi sudjelovati u cjelokupnom modnom procesu – od kreiranja, izrade pa sve do modne piste.“ 

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako je Kate Middleton izgledala nekad davno prije Rubrika Stars Stars

Voli putovati i čitati 

Lady Amelie ovisna je putovanjima i dobrom štivu. Često sama putuje svijetom i posjećuje zanimljiva odredišta inspirirana raznim događajima. „Želim otići na Jamajku i posjetiti Golden Eye gdje je Ian Fleming napisao Jamesa Bonda“, rekla je o svojim budućim planovima. 
Plemkinja uvijek ima neku knjigu uz sebe, a često sluša audioknjige koje joj pomažu da se opusti i zaspe. „Jako je važno čitati prije spavanja“, izjavila je u jednom intervjuu. 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0