Stars

Je li ovo dokaz da su Drake i Rihanna zajedno?

Je li nova tetovaža pjevačice konačno priznanje javnosti da je par u ljubavnoj vezi ili se i dalje nastavljaju igrati s našim srcima?

Pjevačica i reper već neko vrijeme u javnosti odašilju nejasne poruke oko toga jesu li prijatelji ili nešto više od toga, a Drake je dodatno 'začinio' stvar kada je na dodjeli MTV video glazbenih nagrada javno priznao da je zaljubljen u Rihannu te ju strastveno poljubio u obraz. Sada je Riri dodatno uzburkala glasine o njihovoj vezi svojom novom tetovažom, posvećenom upravo Drakeu:

 

 

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also... I just found out you can zoom on IG- enjoy :)

A photo posted by Bang Bang (@bangbangnyc) on

Pitate se kakve veze morski pas u kamuflažnom uzorku ima veze s reperom? Prepustite najvećim obožavateljima da vam riješe taj misterij:

https://twitter.com/MarissaPaige__/status/771405275823742977

Na selfiju kojeg je drake nedavno objavio na svom Instagramu, on, Rihanna i isti morski pas kao na tetovaži poziraju ispred CN tornja u Torontu.

 

Časopis Lainey Gossip piše kako je Drake za vrijeme turneje odveo Rihannu u akvarij, kojeg su otkupili na večer i ostali tamo do jutra. Otud i cijela priča oko morskog psa, a ako niste mislili da je poljubac dokaz da je par u ljubavnoj vezi, trajna tinta na tijelu trebala bi otkloniti sve sumnje.

 

 

💋

A photo posted by TeamOfRihanna (@team.rihanna) on

Photo: Getty Images

Komentari 0