Stars

Je li njihovoj ljubav iz srednjoškolskih dana došao kraj? Šime Vrsaljko obrisao sve fotografije sa suprugom

  • Potez nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka iznenadio je brojne njegove obožavatelje
  • Ne, ne radi se o potezu loptom, već onom koji je izveo na vlastitom Instagramu 
  • Nogometaš je uklonio sve fotografije sa suprugom Mateom, što je mnogima bio znak da se par razvodi

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se 2018. godine održavalo u Rusiji hrvatski nogometni reprezentativci Dejan Lovren i Šime Vrsaljko su se premetnuli u prave zvijezde društvenih mreža. Uskoro nam slijedi Europsko nogometno prvenstvo te se mnogi obožavatelji nadaju kako će ih ovaj dvojac i dalje uveseljavati osebujnim objavama na Instagramu.

No, već i prije službenog starta prvenstva profil Šime Vrsaljka je izazvao zanimanje javnosti. Naime, vjerni pratitelji su primijetili kako su s njega uklonjene sve fotografije koje je nogometaš Atlético Madrida objavio sa suprugom Mateom. Ovaj potez potaknuo je priče kako je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi ipak došao kraj. Supružnici Vrsaljko za sada nisu komentirali navode o rastavi braka.

Matea i Šime Vrsaljko, 2018. | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell Matea i Šime Vrsaljko, 2018.

Zvonimir i Leonarda Boban se rastaju Možda vas zanima Još jedan razvod o kojem se priča: zašto su Zvonimir i Leonarda Boban rekli jedno drugome "zbogom"? Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a sudbonosno da su izrekli 2017. godine. U lipnju naredne godine po prvi puta su postali i roditelji, a njihovu je obitelj upotpunio sin Bruno. Za razliku od mnogih drugih "žena nogometaša", Matea Vrsaljko nema otvorene profile na društvenim mrežama i do sada je izbjegavala medijsku pozornost. Je li ljubavi stvarno došao kraj ili nogometaš odlučio privatni život sakriti od očiju javnosti - pokazat će vrijeme!

 

Photo: David Klein/PA Images/PIXSELL

Komentari 0