Stars

J.Lo tvrdi da su ona i Alex Rodriguez i dalje zaručeni, ali je podijelila fotku bivšeg supruga i uplakane kćeri

  • Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantiraju vijest da su prekinuli i tvrde kako su još uvijek par 
  • Brojni svjetski mediji objavili su da je slavni par raskinuo zaruje, a kao jedan od razloga navode njegovo "prijateljstvo" s Madison LeCroy iz Southern Charma 
  • Pjevačica je na Instagramu podijelila sentimentalni trenutak sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem i njihovom kćeri Emme

Nakon vijesti o njihovom prekidu koja je obišla svijet, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez objavili su za CNN kako su i dalje u vezi i da "rade na nekim stvarima". Putem svog predstavnika poručili su kako su još uvijek zaručeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Krajem prošle godine pojavili su se navodi da je bivši superstar u bejzbolu pjevačicu varao sa starletom Madison LeCroy. Par je navode o nevjeri demantirao, iako je pjevačica priznala kako su imali problema te išli na terapiju za parove. Njihovo vjenčanje odgađano je dva puta tijekom pandemije, no prošlog je tjedna objavljeno je da su planovi za vjenčanje i dalje u tijeku. Ako se vjenčanje uistinu dogodi, to će biti četvrti brak za Lopez, koja se razvela od pjevača Marca Anthonyja 2014. godine, i drugi za Rodrigueza, koji se razveo 2008. godine.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su zaruke i razdvojili se! Evo što se dogodilo...

Pjevačica se trenutačno razdvojila od svog zaručnika Alexa Rodrigueza, ali još uvijek ima podršku svog bivšeg supruga Marca Anthonyja.

Možda vas zanima Je li to moguće? Jennifer Lopez bez trunke šminke reklamira svoje proizvode, izgleda kao da nema ni 30 Rubrika Stars Stars

Unatoč razvodu, par je ostao u sjajnim odnosima i uspješno zajednički odgajaju svoje dvoje blizanaca, Emmu i Maxa. 
Pjevačica je o njihovom odnosu rekla: "Postoji razlog zbog kojeg nismo zajedno, ali smo sjajni prijatelji i sjajni roditelji." 

 | Autor: Da je to zaista tako pjevačica je potvrdila podijelivši na svoj Instagram Story emotivnu fotografiju video razgovora sa bivšim suprugom. Na fotografiji na kojoj njezin bivši muž Marc Anthony u zagrljaju tješi njihovu uplakanu kćer Emmu. Pjevačica je napisala sentimentalnu rečenicu : "Kada su oni tužni, mama i tata su tu za njih. Volim vas, tako sam ponosna".

Možda vas zanima Opaa! Jennifer Lopez zaprepastila novom kratkom frizurom, njezin mokri pixie podijelio je fanove Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Djeca superzvijezde postala su vrlo bliska s Rodriguezove dvije kćeri, Natashom (14) i desetogodišnjom Ellom koju dijeli s bivšom suprugom Cynthiom Rodriguez. Jennifer je rekla da su njihova djeca "postali najbolji prijatelji" i rekla da ona i Rodriguez "nisu mogli tražiti ništa bolje od toga što se njih četvero slažu kao i oni". Da li je uistino tako, preostaje nam vidjeti.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Photo: Shutterstock

Komentari 0