Stars

Izgleda da je jedna vrsta hulahopki veliki hit ove zime - pogledaj kako ih kombiniraju naše slavne dame

  • RTL-ove voditeljice Ana Miščević i Edita Misirić Vrkljan na jučerašnjem događaju privlačile su pažnju okupljenih
  • Razlog tome bile je njihova odjevna kombinacija, točnije jedan modni dodatak
  • Naime, obje su se odlučile za popularan model najlonki s točkicama

Na jučerašnjem otvaranju trgovine u jednom trgovačkom centru pojavile su se brojne poznate Hrvatice.  Među njima smo imali prilike vidjeti i dvije televizijske voditeljice, RTL-ovke Anu Miščević i Editu Misirić Vrkljan. Lijepe plavuše su odmah privukle pažnju sličnim stajlingom te jednim zajedničkim detaljem.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Obje voditeljice su se odlučile odjenuti mini crne suknje te dolčevite. Ana se odlučila za crnu uz tijelo, a Edita je odabrala širi model u svjetloplavoj nijansi. No, ono što je posebno privuklo pozornost su njihove hulahopke. Naime, i Ana i Edita su odabrale model koji je ove godine vrlo popularan, onaj s crnim točkicama.

Možda vas zanima Nema bacanja! Pokidane hulahopke možeš super upotrijebiti na ovih 10 načina Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Miscevic (@anamiscevic) on

I sama Ana je podijelila zajedničku fotografiju na kojoj poziraju s Majom Šuput na Instagramu te se na njoj može vidjeti da se Ana odlučila za Zarine zlatno-crne salonke dok je Edita odabrala crne čizme do koljena. 

Možda vas zanima Stigla je i crna verzija super popularne Zarine bijele haljine s točkicama. I divna je Rubrika Moda Moda

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:



 
Photo: INSTAGRAM/PIXSELL

Komentari 0