Stars

Izbačena iz aerodromske čekaonice zbog uggsica

Pjevačicu Joanne Catherral nije izbacila modna policija već službenici Quantasa prema čijim pravilima su uggsice "odjeća za spavanje"

Čini se da rat protiv uggsica nikada neće završiti. Krajem prošlog tjedna, glazbenica Joanne Catherall iz benda The Human League, izbačena je iz biznis salona Qantas Airlinesa u zračnoj luci u Melbourneu zbog nošenja uggsica, a o tome je izvjestio čak i The Independent.

via GIPHY

Qantas ima stroge uredbe o odijevanju za sve svoje luksuzne salone, a prema politici zrakoplovne industrije zabranjuje: "Tange i gole noge, sportsku odjeću, odjeću za plažu, odjeću za spavanje (uključujući UGG čizme i papuče), odjeću s uvredljivim slikama ili sloganima, otkrivajuću, nečistu ili rastrganu odjeću.

Možda vas zanima 10 pari čizama iznad koljena koje nećeš htjeti skinuti cijele jeseni Rubrika Moda Moda

Catherall je ljutito tweetala na zrakoplovnu liniju i tvrdeći da uggsice nisu odjeća za spavanje, te da se vrlo često nose na otvorenom diljem svijeta. Međutim, predstavnici Qantasa čvrsto su stajali iza svoje "no Uggs" politike. Glasnogovornik Quantasa izjavio je za The Independent kako posljednjih nekoliko godina imaju jasne povratne informacije od članova “loungea” da žele da strože primjene i provođenja postojećih smjernica.

Photo: Getty Images

Komentari 0