Moda

10 pari čizama iznad koljena koje nećeš htjeti skinuti cijele jeseni

Čizme iznad koljena ove će jeseni doživjet svoj modni vrhunac! Osim što su nevjerojatno šik i seksi, grijat će te bolje od bilo kojih drugih...

Jesen je tek počela, a već nas je natjerala da iz ormara izvadimo najdeblje komade i obučemo se u nekoliko slojeva. Ako misliš da zbog nižih temperatura trendi kombinacije padaju u vodu, varaš se. Čizme iznad koljena dokazuju upravo suprotno!

U njima će jesen i zima biti podnošljivije, a tvoj styling i dalje besprijekoran. Modeli u svim našim omiljenim high-street trgovinama zadovoljit će svačiji ukus i nagovoriti te da (ako već nisi!) ove sezone nabaviš svoj primjerak. Bilo da su izrađene od kože, baršuna ili tkanine, ništa ne podiže outfit tako dobro kao čizme iznad koljena...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (350 kuna), Zara (450 kuna), Pull&Bear (400 kuna)

Najveći ovogodišnji trend svakako je baršun, odnosno takozvani velvet. Također, primjećujemo da je plavi baršun preplavio police naših omiljenih trgovina, baš kao i čizme iznad koljena koje liče na "čarape", odnosno toliko su uske da su ih modni stručnjaci prozvali čizmama-čarapama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (350 kuna), Zara (450 kuna), Stradivarius (450 kuna)

Također, dok je jesen još u svojoj toplijoj fazi možeš kombinirati nešto laganije čizme koje dolaze s polu-otvorenim prstima ili petom te modele na vezanje. Ljubičasta, smeđa i plava svakako su boje koje ćemo ove godine možda i najviše viđati na nogama, a Zarin plavi model s aplikacijama već je proglašen statement čizmama sezone. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (400 kuna) H&M (530 kuna), H&M (375 kuna), Zara (900 kuna)

Ako te još uopće trebamo nagovarati ili poticati, reći ćemo samo jedno - čizme iznad koljena imaju nevjerojatnu moć izduživanja nogu zbog čega ćeš se zaljubiti u ovaj model već na prvo nošenje!

Photo: Zara

Komentari 0