Moda 15. rujna 2017.

10 pari čizama iznad koljena koje nećeš htjeti skinuti cijele jeseni

Zara.

Čizme iznad koljena ove će jeseni doživjet svoj modni vrhunac! Osim što su nevjerojatno šik i seksi, grijat će te bolje od bilo kojih drugih...

Jesen je tek počela, a već nas je natjerala da iz ormara izvadimo najdeblje komade i obučemo se u nekoliko slojeva. Ako misliš da zbog nižih temperatura trendi kombinacije padaju u vodu, varaš se. Čizme iznad koljena dokazuju upravo suprotno!

U njima će jesen i zima biti podnošljivije, a tvoj styling i dalje besprijekoran. Modeli u svim našim omiljenim high-street trgovinama zadovoljit će svačiji ukus i nagovoriti te da (ako već nisi!) ove sezone nabaviš svoj primjerak. Bilo da su izrađene od kože, baršuna ili tkanine, ništa ne podiže outfit tako dobro kao čizme iznad koljena...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (350 kuna), Zara (450 kuna), Pull&Bear (400 kuna)

Najveći ovogodišnji trend svakako je baršun, odnosno takozvani velvet. Također, primjećujemo da je plavi baršun preplavio police naših omiljenih trgovina, baš kao i čizme iznad koljena koje liče na "čarape", odnosno toliko su uske da su ih modni stručnjaci prozvali čizmama-čarapama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (350 kuna), Zara (450 kuna), Stradivarius (450 kuna)

Također, dok je jesen još u svojoj toplijoj fazi možeš kombinirati nešto laganije čizme koje dolaze s polu-otvorenim prstima ili petom te modele na vezanje. Ljubičasta, smeđa i plava svakako su boje koje ćemo ove godine možda i najviše viđati na nogama, a Zarin plavi model s aplikacijama već je proglašen statement čizmama sezone. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (400 kuna) H&M (530 kuna), H&M (375 kuna), Zara (900 kuna)

Ako te još uopće trebamo nagovarati ili poticati, reći ćemo samo jedno - čizme iznad koljena imaju nevjerojatnu moć izduživanja nogu zbog čega ćeš se zaljubiti u ovaj model već na prvo nošenje!

Komentari 0