Stars
Izabel Kovačić

Izabel Kovačić podijelila rijetku fotografiju s roditeljima - sliči li više na mamu ili tatu?

  • Izabel Kovačić odavno već privlači medijsku pažnju zbog svoje ljepote, modnog ukusa, ali i posla
  • Međutim, kada je u pitanju njezina obitelj, supruga Matea Kovačića prilično je samozatajna i ne otkriva previše
  • Zato je sve njezine pratitelje iznenadila fotografija na kojoj lijepa poduzetnica pozira sa svojim roditeljima - nalikuje li više na mamu ili tatu?

Izabela Kovačić uspješna je poslovna žena s puno stila, a uživa i u svojoj ulozi supruge nogometaša Matea Kovačića i mame njihovog sinčića Ivana. I dok na njezinim društvenim mrežama možemo naslutiti ponešto o njezinom modnom ukusu, Izabel je nešto samozatajnija kada je riječ o dijeljenju obiteljskih privatnih trenutaka. Zato je sve iznenadila kada je pokazala fotografiju u društvu svojih roditelja!

Možda vas zanima Elegantno izdanje Izabel Kovačić očaralo je i brojne poznate Hrvatice. Dijeliš li njihovo oduševljenje? Rubrika Stars Stars

‘’Sretan rođendan, mama!’’, dala je Izabel do znanja koji je povod objavljivanja fotografije. 

Izabel Kovačić u drušvu roditelja | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Izabel Kovačić u drušvu roditelja

Obitelj koja je pozirala zagrljena pozornost je plijenila i modnom usklađenošću. Mama Izabel odučila se za bijelu romantičnu haljinu boho stila koja pada asimetrično dok se uz nju kćerka Izabel smiješka u bijeloj haljini na preklop. U svježoj i laganoj modnoj paleti svojim outfitom pridružio i Izabelin tata. 

Izabel Kovačić podijelila preslatku fotografiju sa sinom i dirljivom porukom rekla kako se osjeća kao majka

Iz priložene fotografije sasvim je vidljivo od koga je Izabel naslijedila ljepotu

Izabel uživa sada u vlastitoj obitelji  sa suprugom Mateom kojem je sudbonosno dan izrekla u 2017. godine,  dok su u listopadu 2020. dobili sina Ivana. Izabel je odlučila i pokrenuti posao sa sestrom Ivanom pa je tako nastao brand Lunilou. Međutim, proizvodnja odjeće za novorođenčad od ekoloških materijala brzo se proširila i na kolekciju za odrasle, razne dodatke te detalje za dom.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0