Stars

Iz ženske perspektive: prva postava Svjetskog nogometnog prvenstva

Ako i nisi ljubiteljica nogometa, sigurne smo da će ti ovi zgodni svjetski reprezentativci promijeniti mišljenje...

Mladi, brzi, zgodni. To su epiteti kojima ćemo ukratko opisati dečke iz "naše repke". Jedanaestoricu najzgodnijih nije bilo lako odabrati, ali naše muke nikad nisu bile slađe. Dale smo si truda i pregledale sve članove čak 32 reprezentacije koje se natječu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji i odabrale najzgodnije. Čak i u ovom slučaju postoji "standardna postava" koja već godinama žari i pali listama najzgodnijih nogometaša svijeta, ali naravno da smo im morale dodati nekoliko svježih i novih imena za koja vrlo vjerojatno do sad nisi čula. Pa ti nama reci tko je ikada rekao da se žene ne kuže u nogomet?! 

Kevin Trapp (27)

Najljepši vratar Svjetskog prvenstva zasigurno je njemački reprezentativac i igrač pariškog Saint-Germaina, Kevin Trapp. Fun fact: on je dečko poznate Victoria's Secret anđelice Izabel Goulart, a sa svoji 1.90 centimetara i prodorno plavim očima osvojio je i naša srca. 

 

Objavu dijeli Kevin Trapp (@kevintrapp)

Sergio Ramos (32)

Okej, nitko ne stari tako dobro kao Sergio Ramos! Kapetan španjolske reprezentacije i branič madridskog Reala iz godine u godinu izgleda sve bolje. Zgodni Sergio ima jednako zgodnu djevojku i otac je trojice dječaka. Ovog veterana svjetskih prvenstava na Instagramu prati skoro 25 milijuna fanova, a priznajemo - i miss7 je jedan do njih.

 

Objavu dijeli Sergio Ramos (@sergioramos)

Dejan Lovren (28)

Od toliko zgodnih muškaraca u našoj repki bilo nam je praktički nemoguće odabrati samo jednog. Dejan Lovren MORAO se naći na našem popisu. Branič engleskog Liverpoola već je godinama u sretnom braku sa suprugom Anitom, a par je u međuvremenu dobio i dvoje djece.  

 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Vedran Ćorluka (32)

Osim Lovrena, u našoj obrani čvrsto stoji još jedan predivan muškarac. Znamo, nimalo šokantno, ali na našem popisu našao se i Vedran Ćorluka. U Rusiji je dobro poznato lice, jer u moskovskom Lokomotivu igra od 2012. godine, a s tribina će ga bodriti njegova jednako prekrasna buduća supruga, pjevačica Franka Batelić. 

Možda vas zanima "Idemo naši, večeras sva srca kucaju za vas" Rubrika Život Život

Gerard Pique (31)

Španjolski reprezentativac još je jedan od onih "što starijih, to boljih" muškaraca. Njegovo srce davnih je dana zarobila poznata Kolumbijka Shakira koja je više puta rekla kako "nije mogla odoljeti njegovim plavim očima" - o kojima je napisala i pjesmu... 

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Isco (26)

Ok obećajemo, on je zadnji Španjolac na našem popisu! Ali što da radimo kad su tako egzotični, šarmantni i posebni...

Saeid Ezatolahi (21)

Najmlađe lice naše liste je Iranski nogometni reprezentativac Ezatolahi. Ovo mu je prvo Svjetsko prvenstvo, ali polažemo puno nade u njega... I jako ćemo rado gledati utakmice Iranske nogometne repke!

Možda vas zanima Druga strana medalje: teške sudbine slavnih nogometaša Rubrika Stars Stars

Emre Can (24)

Igrač engleskog Liverpoola i inače jako dobar prijatelj našeg Dejana Lovrena je predivni Emre. Emre izgleda kao sve samo ne Nijemac, ali dečko je rođen i odrastao u Frankfurtu. Bez brige, roditelji su mu Turci i zato nas i podsjeća na omiljene junake iz sapunica... Možda baš zato izgleda tako seksi, hmm?

 

Objavu dijeli Emre Can (@ec2323)

James Rodriguez (26)

James David Rodriguez Rubio poznati je kolumbijski reprezentativac i igrač njemačkog Bayerna, a ukratko - njegov čarobni osmijeh razlog je zašto nam je toliko sladak i neodoljiv.

Radamel Falcao (32) 

Još jedan kolumbijski reprezentativac, poznatiji kao "mamac za žene". Falcao nam je i otprije poznat kao jedan od ženskih favorita među nogometašima, a s obzirom da je već najavio kako mu je ovo zadnje svjetsko prvenstvo - nismo ga mogle izostaviti!

 

Objavu dijeli Falcao (@falcao)

Cristiano Ronaldo (33)

Nisi valjda mislila da bismo objavili listu bez Cristiana Ronalda? Ne. Ne možemo. Ne smijemo. 

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Photo: Getty Images/miss7

Komentari 0