Stars

Iz prve ruke: Kako smo se zabavili na Oscarima?

Hrvatska glumica Ivana Horvat otkriva za miss7 kako se zabavljala u noći dodjele Oscara sa suprugom, glumcem Stefanom Kapičićem, s kojim živi u L.A.-ju

Poznati glumac Stefan Kapičić i njegova supruga, hrvatska glumica Ivana Horvat već dulje vrijeme žive u Los Angelesu gdje 39-godišnji  Stefan ima prilično uspješnu glumačku karijeru pa su njih dvoje posjetili najvažnije događaje vezane za najprestižniju glumačku dodjelu nagrada Oscare. Upoznali su se i zaljubili na snimanju dramske serije 'Zora dubrovačka', a prošle su se godine, nakon dugogodišnje veze, vjenčali u Los Angelesu u intimnom krugu prijatelja. Ivana nam je otkrila kako su se zabavili na oskarovskim partyima: 


miss7: Kako se dobije pozivnica za dodjelu?

Ivana Horvat: Pozivnica za Oscar se dobije ako si nominiran ili ako film u kojem igraš ima nominaciju. U Hollywoodu svaki glumac ima tim agenata, menadžera i publicista i oni se brinu da budemo prisutni na svim velikim događanjima.

miss7: Jeste li se družili i s nekim od dobitnika ili nominiranih? Jeste li upoznali neku novu zvijezdu?

Ivana Horvat: Kada živiš  u Los Angelesu to nekako postane normalno, ljude koje gledaš na filmovima i u serijama možeš  vidjeti na ulicama, u supermarketima, a na partyjima se doslovno sudaraš s njima. Nakon nekog vremena se navikneš. Nama su nekako najdraži Ryan Reynolds i Blake Lively, i kao par i kao ljudi, jer Stefan sad već drugi put radi s Ryanom i nanovo nas oduševljava kao kolega i glumac. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Ivana i Stefan su se nakon dodjele Oscara zabavljali na Foxovom after-partyju

miss7: Kako su tekle vaše pripreme za tu posebnu večer? Što ste vi i suprug odjenuli, koliko su trajale pripreme?

Ivana Horvat: Naše pripreme traju 15 minuta, ne opterećujemo se uopće. Stefan je nosio odijelo jer su to black tie eventi, a ja sam nosila Calvin Klein haljinu i Manolo cipele, uz vintage torbicu koju sam dobila na poklon od Stefanove mame, Bebe Kapičić.

miss7: Što vam je obilježilo tu oskarovsku večer?

Ivana Horvat: Zvuči čudno, ali najbolji dio ovakvih partyja je povratak doma uz neki fast food i prepričavanje događaja s večeri.

miss7: Kakva je atmosfera s obzirom na brojne skandale koji potresaju Hollywood, počevši od onog seksualnog s producentom Harveyem Weinsteinom, ali i pobunu glumica kako nisu ravnopravne sa svojim kolegama?

Ivana Horvat: Mislim da atmosferu najbolje opisuje govor s Oscara Frances McDormand.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Supružnici su istu večer posjetili i IMDB viewing party  


miss7: Jeste li bili i na samoj svečanoj ceremoniji dodjele ili samo na partyjima poslije?

Ivana Horvat: Mi smo ove godine bili gosti na eventima kao što su IMDB viewing party, 20th Century Fox after party i legendarni party Elton John Foundation kojeg Elton John organizira vec 25-tu godinu kao jedan od najvećih evenata nakon Oscara. Eventi kreću već od četiri popodne i traju do kasnih jutarnjih sati, sve u svemu iscrpljujuće, ali uzbudljivo.

miss7: Što trenutno vi i suprug Stefan radite? Ima li novih projekata na vidiku?

Naš svakodnevni posao su audicije. Stefan trenutno radi na 'Deadpoolu 2', nakon čega ga čekaju još dva Marvelova filma. Serija 'Counterpart' se trenutačno vrti na Starzu, a u pripremi ima veliku seriju s Timom Millerom i Davidom Fincherom za Netflix. Moja karijera je tek u povojima, prošle godine sam dobila umjetničku vizu i trenutno čekam film o kojem još uvijek ne mogu ništa reći, kako to i biva tu u Hollywoodu.

 

Photo: Instagram

Komentari 0