Stars

Ivica Kostelić ispričao kako je bilo Elin za vrijeme potresa, a počelo se šuškati kako će se blizanke zvati

  • Znamo da je Ivica Kostelić prije nekoliko dana postao otac dviju djevojčica, a njegova je supruga Elin bila u rodilištu Petrove bolnice za vrijeme potresa
  • Skijaš je ispričao kako se osjećala, a najavio i proslavu s prijateljima - naravno, kad se situacija s koronavirusom smiri
  • Kako će se djevojčice zvati par nije otkrio, no šuška se o dva konkretna imena

Svi znamo da je naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić u petak, na prvi dan proljeća, postao otac po treći put. Ili se to, ako je riječ o blizancima računa kao treći i četvrti put? Njegova supruga Elin na svijet je donijela dvije djevojčice, sve je prošlo u redu, a porod je što je u današnje vrijeme dosta rijetko kad je riječ o blizancima bio prirodan, nije se išlo na carski rez. Par već ima dva starija sina, petogodišnjeg Ivana i trogodišnjeg Leona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is the first day of spring 🌼 Today is your day 🍀 Welcome my girls 👼👼 #twingirls #twins #gemini

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Ivica zbog okolnosti, mjera predostrožnosti koje vladaju zbog širenja koronavirusa, nije prisustvovao porođaju. "Nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je" rekao je za tjednik Story te ispričao kako se Elin osjećala za vrijeme potresa kad su trudnice i mame s bebama iz oštećene Petrove bolnice iseljene i premještene u bolnicu u Dubravi: "Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca", rekao je za Story.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Elin nije premještena u drugu bolnicu već je otišla kući u Kloštar Ivanić gdje obitelj Ivice Kostelića stanuje nakon što je nekoliko sati provela u dvorištu Petrove bolnice. Po nju je došla Ivičina majka, Marica Kostelić.

Možda vas zanima Evo zašto je sada dobro vrijeme za planiranje novog putovanja Rubrika Life&style Life&style

"Kad se situacija s koronavirusom malo smiri, pozvat ćemo prijatelje i svi zajedno ćemo proslaviti dolazak djevojčica kako spada", rekao je Ivica za Gloriju. Par već ima neke ideja o imenima koje će nadjenuti djevojčicama, ali javnosti ih još nisu otkrili. Ipak, šuška se da će imena biti Jana i Kata, no potvrde za to nema.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0