Stars

Iva Jerković otkrila zašto je nestala s društvenih mreža: "Mamita nikako da dođe na red"

  • Nakon kraćeg izbivanja s društvenih mreža manekenka Iva Jerković oglasila se na društvenim mrežama
  • Obožavateljima je priznala kako je ljeto bilo podređeno željama njezine jednogodišnje kćeri Rine Ami
  • Iva je priznala kako je napokon i ona došla na red za fotku, a ista je nagrađena nizom komplimenata

Manekenka i poduzetnica Iva Jerković velik je dio ljeta izbivala s društvenih mreža, no pratiteljima je otkrila kako za to postoji dobar razlog. "Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red... malena se nauživala sad može i mama da opali koju fotku...bar za kraj ljeta", istaknula je 40-godišnjakinja u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Možda vas zanima Iva Jerković se fotkala nasmiješena u autu, ali dan je bio mnogo teži: "Kad žensko vozi, nešto se mora dogoditi" Rubrika Stars Stars

Dodala je i kako obožava ova nova ljeta u troje. "Nema baš slika mame, al ima najljepših trenutaka i osmjeha...", napomenula je. Podsjetimo, Iva je početkom veljače 2020. godine rodila svoje prvo dijete, djevojčicu koju su ona i partner Josip Antićem nazvali Rina Ami.

Pozadine u prvom planu! Ove poznate dame ne libe se pokazati svoje atribute na društvenim mrežama

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Iva Jerković

Možda vas zanima Kako su Lana Klingor, Iva Jerković, Jelena Veljača i Minea izgledale prije 15 godina Rubrika Stars Stars

Bivša manekenka još uvijek uživa u čarima babljeg ljeta, a s obitelji trenutno boravi u Skradinu. S pratiteljima je podijelila i fotografiju koja otkriva kako izgleda u kupaćem kostimu, a komplimenti na račun njezina izgleda nisu prestali stizati. "Mama je čudo", poručila joj je bivša kolegica manekenka Maja Cvjetković, a među poznatim Hrvatima koji se nisu libili iskazati svoje oduševljenje ovom fotografijom našli su se i stilist Neven Ciganović, pjevačica Nina Badrić i poduzetnica Iva Radić.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0