Stars

Intervju kod Oprah bio je tek početak, Harry piše memoare. Dobio je vrtoglavu svotu da "ispriča sve" o kraljevskoj obitelji

  • Princ Harry piše memoare koji će biti objavljeni krajem 2022., kraljevska obitelj strahuje od novih šokova
  • Sluti se da je intervju s Oprah bio "samo vrh ledenog brijega" naspram onoga što bi mogao napisati
  • Sigurno je da će za takvu "ispovijed" odmetnuti princ zaraditi popriličnu svotu novca

Vojvoda od Sussexa nedavno je objavio da piše memoare o svom životu. Harry za sada o svojoj knjizi nije rekao ništa osim: "Pišem ovo ne kao princ kakvim sam se rodio već kao čovjek kakvim sam postao. Nosio sam mnoštvo šešira tijekom godina, doslovno i figurativno, a nadam se da će pričanje moje priče - usponi i padovi, greške i lekcije koje sam naučio - pomoći nekome shvatiti da neovisno o tome otkuda stižemo, imamo puno toga zajedničkoga."

Možda vas zanima Napetost se mogla rezati nožem! Evo kako je protekao novi susret prinčeva Williama i Harryja Rubrika Stars Stars

Harry će za opširne i detaljne memoare zaraditi poveću svotu novca. Samo kao predujam je dobio između 15 i 20 milijuna dolara, a preostali milijuni stići će od prodaje. U međuvremenu se očekuje da će Harryjev koautor, JR Moehringer, zaraditi najmanje milijun dolara. No, ova pozamašna plaća nije ovdje zbog Harryjeva imena i položaja, ona odražava očekivanja izdavača da u novim memoarima ispriča SVE. "Ova će knjiga učiniti da intervju s Oprah izgleda kao vrh ledenog brijega", objasnio je izvor."

Princ Harry otkrio kako se borio s boli nakon majčine smrti: "Pio sam, drogirao se, samo da mi bude lakše..."

Jedan izvor iz izdavačkih krugova je dodao: "Nikada prije nije postojala ovakva kraljevska knjiga. Ne postoje prototipovi na kojima bi se temeljila vrijednost ove knjige." Princ Harry dodao je kako je zahvalan na ovoj prilici: "Duboko sam zahvalan na prilici da podijelim ono što sam naučio tijekom svog dosadašnjeg života i uzbuđen sam što ljudi mogu iz prve ruke pročitati moj život koji je točan i potpuno istinit." Zvuči dosta naivno, zar ne? Čini se da Harry nije dobro pročitao sitna slova u ugovoru. Sumnjamo da će izdavać biti sretan s prinčevim mudrovanjima o životu.

Možda vas zanima Princeza Diana bi bila vrlo razočarana u svog sina Harryja zbog ovih stvari u njegovu ponašanju Rubrika Stars Stars

Rečeno je da su "intimni i iskreni" memoari, koji bi trebali biti objavljeni krajem 2022., fokusirani na njegov životni vijek u javnosti od djetinjstva do danas, uključujući njegovu predanost službi i vojnoj dužnosti što ga je dva puta odvelo na prve linije Afganistana i radost koju je našao u tome što je muž i otac. U Kensingtonskoj palači navodno je nastao "kaos" nakon vijesti o Harryjevim memoarima. Izvori su potvrdili kako je Harryjev otac, princ Charles, "iznenađen" knjigom.

"Kraljevska obitelj je potresena zbog knjige", rekao je izvor. Posebno je zabrinuta što će Harry otkriti nakon intervjua s Oprah Winfrey u ožujku koji je bio šokantan za britansko kraljevstvo.
 

Photo: Shutterstock

Komentari 0