Stars

Ima li Beyoncéina kći stvarno vlastitog stilista i chefa?

Kada netko ima toliko milijuna na računu poput slavnog para Carter, ništa te ne može posebno šokirati

Pa niti vijest koja je jučer izašla u tabloidima, a koja navodi da najstarija nasljednica imperija Carter, Blue Ivy, ima svog stilista, kuhara, učitelja svahilija, te uz to 4 stručnjaka koji se brinu za njezin fizički i psihički razvoj, te UZ TO, čak 4 dadilje!

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Razbješnjeni roditelji Beyonce i Jay-Z su rekli da to nije točno, ali da je normalno da njihova djeca imaju dadilje. Tako je ljetos procurio podatak da obitelj Carter za svoje blizance, curicu Rumi i dječaka Sira, unajmljuje 6 dadilja. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

"Djeca ne spavaju u isto vrijeme, pa smo zaključili da svako od blizanaca treba imati tri za sebe, i svaki babysitter treba raditi u smjeni od 8 sati", objasnili su roditelji. Najstarija kći Blue Ivy bi možda mogla biti ljubomorna jer ona ima "samo" dvije dadilje.

Možda vas zanima Nestvarno! Pogledaj novi dom Beyoncé i Jay Z-ja Rubrika Stars Stars

Već su nekoliko puta Beyoncé i Jay-Z prozivani zbog svog načina odgoja, a prije dvije godine su iscurila u javnost neka pravila kojih se moraju držati odgajatelji i dadilje malene Blue Ivy. Ono što je sigurno točno da babysitteri podmlatka Carter moraju znati francuski, te biti dostupni od 0 do 24... Misliš li da su Carteri snizili kriterije u međuvremenu? Sumnjamo!

Možda vas zanima Ovo su curice koje Beyoncé obožava Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram

Komentari 0