Stars

Ovo su curice koje Beyoncé obožava

Jedna od najvećih glazbenih diva današnjice, Beyoncé, izbacila je novi singl i pripadajući video "Freedom", a kao glavne glumice u videu su djevojčice iz raznih zemalja svijeta...

Beyoncé je prava predvodnica pokreta za ženska prava. Tako je svestrana pjevačica još jednom dokazala da njezine pjesme imaju snažno značenje, te u istom trenu poručuju ženama: borite se za svoja prava. U povodu izlaska novog singla Freedom Beyoncé je pozvala djevojčice diljem svijeta da se udruže, pjevaju i plešu zajedno. U novom video spotu djevojčice izvode "lip sync" i slave Dan djevojčica koji se službeno slavi 11. listopada, što je i datum izlaska singla.

Također, dan koji slavi djevojčice i mlade žene je povezan s projektom Chime for Change. Radi se o globalnoj kampanji koja je pokrenuta 2013. godine pod sponzorstvom brenda Gucci te Keringa, korporacije koja drži spomenuti brand. Kampanju su pokrenule Beyonce i Salma Hayek, čiji suprug je François-Henri Pinault, vlasnik Keringa. 

Možda vas zanima Kakav outfit: Beyonce zna da trudnička moda nikako ne treba biti dosadna Rubrika Stars Stars

Kampanja se zalaže za borbu protiv siromaštva i gladi, a Beyoncé je nedavno je izdala i singl remix "Mi Gente", koji također ima humanitarnu notu. Naime, novac od tantijema pjesme će biti doniran žrtvama Meksika, Puerto Rica i ostalih područja koja su bila zahvaćena uraganom.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0