Stars
Ida Prester otkrila kako divnog muža ima! Htjela je otići na koncert u Amsterdam, a on ju je odmah sutradan iznenadio kupljenim avionskim kartama

Idu Prester suprug iznenadio putovanjem i koncertom u Amsterdamu: "Hvala kozmosu za sve što imam"

  • Najljepši osjećaj je ponovno probuditi dijete u sebi, još ako je tvoj muž jednako otkačen kao i ti nema bolje kombinacije
  • Ida Prester je tako otkrila kako divnog muža ima - poslala mu je datume koncerta na koji je željela otići, a on ju je odmah sutradan iznenadio kupljenim avionskim kartama za Amsterdam!
  • Vjerujemo kako je provod bio nezaboravan, ako je suditi po novoj Instagram fotki - samo Ida pazi, mi bi se na tvom mjestu držali za ogradu čvrsto!

Znaš ono kad natukneš svom dragom da želiš nešto, bilo da je riječ o nekoj sitnici ili odlasku na neko putovanje ili koncert - a muž ti odmah ispuni želju sutradan. E to je pravi muž! A vjerujemo i san svake žene. Upravo takvog supruga ima Ida Prester koja mu je spomenula kako želi otići na Jan Blomqvistov koncert u Amsterdam, a on ju je već sutradan iznenadio zrakoplovnim kartama. Mužu, skidamo ti kapu do poda, tako se tretiraju žene!

Možda vas zanima Ida Prester od nepoznatog je muškarca dobila ponudu za swinganje pa se pohvalila Rubrika Stars Stars

Može li se žena s 40+ ovako urediti za izlazak? Ida Prester kaže da može

"Uspomena na jedan od najljepših vikenda. @janblomqvist_official sam slušala cijelo razdoblje izolacije, spasio mi je zdravu glavu kad god mi je bilo teško. Obećala sam si da ću ga negdje uloviti čim krenu svirke. Ogroman sam fan. I naiđem ja na njegov tour dates, prvi nakon 2 godine pauze. Posaljem luđaku od mog muža, a on vec sutradan kupi avio karte za Amsterdam!

Možda vas zanima "Svaki znak starenja za ženu je skandal i prvorazredno poniženje", Ida Prester oštro osudila ismijavanje prirodnog starenja Rubrika Stars Stars

Isti dan smo skužili da su sve karte za nastup već odavno prodane, jedva ih je ulovio preko DJ-eva koje znamo. Ne mogu vam opisat koja je sreća biti na nastupu nekog tko ti toliko znači, u prvom redu. I još trenutak kad mu Vani poklanja svoju ogrlicu.. Vraćamo se kući presretni. Hvala prijateljima Ivi i Filipu koji su nas slijedili u ovu ludoriju, a hvala i kozmosu za sve sto imam."

A nakon burne i neprospavane noći provedene na koncertu, Ida je objavila fotku na Instagramu iz divnog ambijenta eko hotela. "Jutro ce promijeniti sve. Lijepo se probuditi u ovakvom ambijentu.."

Ida Prester nabacila frizuru koju će mnoge poželjeti ove sezone: "Samo kratko – dolje ekstenzije!"

Svaka čast Ida na hrabrosti, ali i ravnoteži, u tvom rječniku očigledno riječ mamurluk ne postoji! Jedna pratiteljica nas je tako nasmijala napisavši: "Ne znam kakva si jutro nakon, ali drži se za ogradu čvrsto", na što joj je Ida uzvratila u šali da je par puta pala preko, a da je ovo jedini put da je fotka uspjela.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0