Stars

Ida Prester od nepoznatog je muškarca dobila ponudu za swinganje pa se pohvalila

  • Ida Prester nasmijala je svoje pratitelje pričom o uletu koji je dobila na jednoj zabavi
  • Nepoznati tim prvo je probao s klasičnim uletom, a onda saznao da je zauzeta
  • Ida se od srca nasmijala, a pratitelji su pohvalili snalažljivost muškarca...

Pjevačica Ida Prester podijelila je neobičnu zgodu koja joj se dogodila prilikom izlaska. Prepričala je kako je dobila ponudu za swinganje od muškarca koji joj je ponudio piće. "Sinoć sam nakon dugo vremena doživjela vrh pijani ulet. Ruka preko ramena, klatarenje. 'Curo, 'oš popit šta?' A nee.. sutra se rano dižem, preuzimam DJECU. Aaa, imaš djecu? Pa dobro.. Kol'ka su? 5 i 7. A imaš i muža? Ahaa. Pauza. A jel svingate?", napisala je Ida dogodovštinu s tuluma. 

Može li se žena s 40+ ovako urediti za izlazak. Ida Prester kaže da može Možda vas zanima Može li se žena s 40+ ovako urediti za izlazak? Ida Prester kaže da može Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Namijala je svoje pratitelje, a i našalila se na svoj račun. "Ne j*be lep, nego uporan", dodala je na svoju objavu. Ida je svojom objavom nasmijala pratitelje, a neki su i pohvalili snalažljivost muškarca kada je kada je saznao da ima supruga. Jedan od pratitelja upitao ju je: "Je li bilo što?", a Ida je ubrzo odgovorila znatiželjnom pratitelju. Napisala je: "Evo još raspravljam s mužem dal da se bacimo pa što bude."

"Svaki znak starenja za ženu je skandal i prvorazredno poniženje", Ida Prester oštro osudila ismijavanje prirodnog starenja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Ida Prester je od 2013. u braku s Ivanom Peševskim s kojima ima sinove Rija i Roka. Prošle godine vratila se s obitelji u rodni Zagreb, nakon sedam godina života u Beogradu. Jednom prilikom izjavila je kako je u zadnjih sedam godina bila više na autocesti E75, nego kod kuće.

Možda vas zanima Najgluplji ljetni uleti koji su nas dobro nasmijali i naravno, nisu upalili! Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Instagram@victoriajacob.be

Komentari 0