Stars

I Rade Šerbedžija je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Tko je u njegovom društvu?

Kalifornijska policija je, izgleda, jako temeljita

Naš glumac s holivudskom adresom – 71-godišnji Rade Šerbedžija završio je u zatvoru! Naime, prošle subote u Santa Monici ga je zaustavila kalifornijska policija i podvrgnula ga alkotestu!  Rade je napuhao 0,8 promila, a policija je zapazila da Rade u automobilu imai otvorenu bocu viskija. No, Rade je za 24sata izjavio da te večeri nije pio viski već vino i, kako to već ide - poslikao se za policijski dosje, pušten je iz zatvora uz jamčevinu i već dan kasnije uputio se u Hrvatsku! Njegova neslavna vožnja pod utjecajem alkohola prošla je puno manje zapažena od one kada je isto to napravio poznati golfer Tiger Woods.  

 

 

Sjećate li se onog videa kako pijani Tiger Woods jedva održava ravnotežu?! Od te snimke mnogima je bilo neugodno u njegovo ime! Gledati kako zvijezda golfa posrće pred policajcima, svakako će ući u top 3 videa pijanih celebritija! Tiger je uhićen na Floridi, i to u ranim jutarnjim satima, a nakon čak četiri sata ispitivanja u policijskoj postaji pušten je na slobodu. 41-godišnja zvijezda – alkohol bi trebala izbjegavati u širokom luku! 

Zaviriti u čašicu voli i Jom Toth, suprug poznate glumice Reese Witherspoon! Ne bi to možda bio ni toliki problem da ga u pijanom stanju jednom prilikom nije zaustavila policija, a glumica Reese je bila na suvozačkom mjestu. Ono što je uslijedilo šokiralo je Hollywood! Upravo je ona uhićena zbog vrijeđanja policajaca, a cijela je snimka okršaja iscurila u javnost!  Evo malenog igrokaza kojeg je glumica izvela niti ne sluteći da će to gledati cijeli svijet! 

- Znate li moje ime? - pitala je bahata glumica policajca na što joj je on odgovorio kako ga uopće ne treba znati. 
- Ne trebaš znati moje ime? E, pa doznat ćeš tko sam – urlikala je ona policajcu te nastavila u istom tonu - Nisam učinila ništa protiv zakona. Ja sam američka državljanka i imam pravo stajati na američkom tlu – očitala je bukvicu Witherspoon policajcu.
I ona i suprug su uhićeni. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Blizak susret s alkotestom doživio je i proslavljeni engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney. I on je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju završio u zatvoru. Nakon lude zabave u jednom klubu, sjeo je za volan, a policija ga je uhitila neposredno u blizini njegova doma!  Da čašama najviše voli vidjeti dno, pokazao je i još jednom prilikom, kada je pijan upao na svadbu u jednom hotelu, a njegovo su teturanje snimile i kamere! Baš nema sreće s alkoholom bivši engleski kapetan! 

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL
Kralj promila definitvno je pjevač Mladen Grdović, koji problem s alkoholom više niti ne krije! Vraćajući se s jedne zabave, Grdović je svoj skupocjeni Jaguar zabio u betonski zid jedne kuće u Arbanasima, zadarskom kvartu u kojem i sam živi. Toga je dana na licu mjesta policiji napuhao 2,4 - a u bolnici su mu u krvi izmjerili čak 3,6 promila! 

Megapopularni Justin Bieber ima 24 godine i već ima dosije u policiji. On je 2014. godine uhićen u Miamiju zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola! Uz previše promila, imao je i nevažeću vozačku dozvolu! Niti tako velikoj zvijezdi policija nije progledala kroz prste, pa je priveden!  

 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Od svih skandala koje je radila bogata nasljednica Paris Hilton, onaj kada je uhićena pijana za volanom možda je i najnezapaženije prošao! Dogodilo se to 2007. godine u Los Angelesu. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Iste je godine’pala’I glumica Mischa Barton! Ona je optužena  zbog vožnje u pijanom stanju te zbog  posjedovanja marihuane. 

Godinu dana prije Paris i Mische, cestama je pijana ludovala glumica Michelle Rodriguez, koja je zbog toga u zatvoru  trebala odraditi kaznu od 180 dana! Sreća u nesreći za glumicu bila je ta što je iz zatvora puštena već nakon 18 dana zbog prenatrpanosti zatvora - pa je nosila zatvorsku narukvicu ostatak kazne!  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Na ovom popisu još je jako puno zvijezda poput Mela Gibsona, Shia Labeoufa i brojnih drugih koji će u budućnosti biti zapamćeni, osim po slavnim ulogama, i po pijanoj vožnji! Missice zapamtite – dok piješ ne vozi! 

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0