Stars

Ludo glamurozna večer šestogodišnje Blue Ivy: došla u zlatnom i licitirala za umjetnine

Kakva ekstravagancija za jednu šestogodišnjakinju

Beyoncé nije imala bilo kakvu pratnju na Annual Wearable Art Gala večeri u Los Angelesu prošli vikend - došla je u pratnji supruga Jay Z-ja i kćeri Blue Ivy, a obje Carterice su došle u zlatnom izdanju. Beyoncé je tu večer dobila priznanje za svoj humanitarni rad, baš kao i njezina svekrva Gloria Carter. I tu nije bio kraj obiteljskim vezama - domaćica događaja bila je mama pjevačke dive Tina Knowles Lawson, tu je bio i Tinin suprug Richard Lawson, a događaju je prisustvovala i sestra Solange. No, svim ovim članovima Knowles/Carter klana pozornost je ukrala mala Blue Ivy i njezino zlatno izdanje: 

 

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

Da, dobro si vidjela - šestogodišnjakinja nosi i zlatnu periku. Bila je to očito večer zlatne ekstravagancije, pogotovo kad se pogleda i mamin 'šlep' na haljini: 

 

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

I da, Beyonce se kasnije presvukla (pa tko bi uopće mogao sjediti u toj kreaciji?!), no ne i Blue Ivy - očito joj se toliko svidjelo njezino zlatno izdanje da je u njemu odlučila ostati cijelu večer: 

 

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

Ipak najluđi trenutak večeri pripada Blue Ivy i njenoj licitaciji za umjetninu. Naime, htjela je uložiti čak 19 tisuća dolara za komad koji joj se svidio, ali ju je Jay Z spriječio u zadnjem trenu. Što reći osim tko ima, taj i može - čak iako ima samo šest godina.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0