Stars

I dok su brojni poznati na skijanju, Hana i Goran uživaju u tropskom suncu, bazenima i plažama

  • I dok brojni domaći celebovi prve dane u novoj godini provode na skijalištima, neki su odlučili pobjeći u toplije krajeve
  • Hana Rodić i Goran Juranec još su krajem prošle godine najavili kako odlaze na topliju destinaciju
  • Odlučili su se na Tajland gdje uživaju na ulicama Bangkoka, bazenima i prekrasnim plažama Koh Samuija

Na jesen prošle godine reality zvijezde Goran Juranec i Hana Rodić obnovili su svoju vezu. Prvi hrvatski "Gospodin Savršeni" i njegova izabranica vezu su započeli nakon realitija, međutim nakon nekog vremena su prekinuli, a Goran se vratio svojoj bivšoj djevojci, Poljakinji Claudiji. Ni ta stara - nova ljubav nije dugo potrajala, a u rujnu prošle godine ponovno je viđen s Hanom na kavi u Samoboru. 

Par je brzo nastavio tamo gdje je stao i ljubav je, sudeći po društvenim mrežama, ponovno cvjetala, a Hana se preselila kod njega u Berlin. Međutim, nije sve išlo tako glatko i stari/novopečeni par imao je probleme s Goranovom bivšom. Hana je na Instagram storijima pratiteljima često odgovarala na pitanja i govorila o tome kako se Poljakinja ne može pomiriti s njihovom pomirdbom te kako ih sustavno uznemirava, a jednom su je čak prijavili i policiji. 

Goran Jurenec i Hana Rodić ponovno zajedno Možda vas zanima Hana i Goran tuže njegovu bivšu: "Ogrebala nam je auto, dolazila na vrata, uhodi nas danonoćno..." Rubrika Stars Stars

Hana je tada najavila kako ona i Goran uskoro planiraju na jedno duže putovanje, a zatim su se oboje na neko vrijeme povukli s društvenih mreža kako bi "odmorili od drame," napisala je Hana. 

Par je Novu godinu dočekao na Tajlandu, a Goran se čestitkom javio iz Bangkoka.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

"Dobrodošla 2022. s novim pogledima i jednim velikim ciljem: Biti sretan", napisao je Goran dodavši kako mu je prošla godina bila puna predivnih, ali i teških trenutaka. 

Ako je suditi po početku ove, čini se kako su se pobrinuli da im zaista i bude sretna. Nakon Bangkoka par se zaputio u južnije djelove Tajlanda, točnije na prekrasne plaže Koh Samuija. 

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Par zaista djeluje sretno i opušteno, a čini se kako dane provode uživajući na plažama i bazenima.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0