Stars

I Angelinu Jolie zlostavljao je poznati holivudski producent

Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow jedne su od posljednjih glumica u nizu koje su digle glas i ispričale svoje priče o seksualnom zlostavljanju producenta Harveyja Weinsteina

Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow posljednje su u nizu poznatih Hollywoodskih glumica koje su javno istupile i optužile legendarnog producenta za seksualno uznemiravanje. Još prošlog tjedna New York Times je objavio detalje istrage optužnice koja se proteže čak posljednjih trideset godina. Brojne poznate glumice uključujući Ashley Judd i Rose McGowan ispričale su svoja iskustva s Harveyjem Weinsteinom.

Možda vas zanima Zašto mislim da se županova žena mora ticati svih nas? Rubrika Life&style Life&style

Gwyneth Paltrow ispričala je New York Timesu da ju je u 22. godini Weinstein zaključao u svoju hotelsku sobu, stavio ruke na nju i predložio da krenu u spavaću sobu na "masažu". Odbila je, kako kaže, i povjerila se svom tadašnjem dečku Bradu Pittu, koji je za to prozvao poznatog producenta. Nakon što im je Weinstein zaprijetio da nikome ne pričaju o događaju "inače će biti posljedica", tada mladi glumački par u strahu je odustao od daljnjih poteza.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images Gwyneth Paltrow

Angelina Jolie je pak ispričala magazinu New York Times da je i nju Weinstein nekoliko puta pokušao napastovati u kasnim 90-ima. "Imala sam loše iskustvo s Harveyjem Weinsteinom u mladosti i kao rezultat, odlučila sam nikad više ne raditi s njim te upozorila druge koji jesu", ispričala je magazinu. “Ovakvo ponašanje prema ženama na bilo koji način u bilo kojoj državi apsolutno je neprihvatljiv".

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Brad Pitt i Angelina Jolie

New York Times tražio je komentar i od Weinsteina, koji je u službenoj izjavi rekao kako je "još davno shvatio da treba biti bolja osoba i popravio svoj odnos prema ljudima s kojima radi". Također je nadodao kako, "priznaje da je njegovo ponašanje prema kolegama prouzročile brojne ljudske patnje i za to se iskreno ispričava".

Nekoliko sati kasnije, Weinsteinov odvjetnik Charles Harder zaprijetio je tužbom magazinu, čiju je priču nazvao "punom izmišljenih i napuhnutih izjava"...

Photo: Getty Images

Komentari 0