Stars

Hrvatski celebrity chef postao tata

  • Tom Gretić, celebrity chef, i njegova partnerica Sanja Aleksić sinoć su postali roditelji
  • U obitelj je stigla djevojčica, a u komentarima se otkrilo da će se zvati Tessa
  • Sanju Aleksić (31) Tom je upoznao nakon razvoda od Priske Thuring 2015. godine

Kao što smo i pretpostavili, u Hrvatskoj će 2019. godina biti pravi baby boom! Noćas je ocem postao i Tom Gretić, hrvatski celebrity chef kojeg pamtimo po nastupima u emisijama ''Masterchef'' i ''Tri, dva, jedan, kuhaj''. Popularni kuhar sinoć se na svom Facebook profilu pohvalio najsretnijim vijestima. On i njegova djevojka Sanja Aleksić dočekali su djevojčicu. Spol je, naime, otkrio komentar ispod slike koji kaže: ''Dobro došla, Tessa.'' ''Veličanstveni početak.'' - napisao je chef uz sliku svoje ruke prislonjene uz ruku novorođenčeta. Profil chefa gotovo je eksplodirao od silnih čestitki, a i mi se definitivno pridružujemo. 

Chef Gretić (45) i njegova 14 godina mlađa partnerica upoznali su se nakon što se chef, u prosincu 2015. godine, rastao od Kanađanke Priske Thuring (45) poslije devet godina braka. ''U braku koji je sada iza mene dogodila se toksična kombinacija previše posla i premalo ljubavi, te vremena da se posvetimo jedno drugome.'' - izjavio je tada Tom za Gloriju.

Možda vas zanima Slavne bebe koje su stigle ovoga ljeta Rubrika Stars Stars  | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Ubrzo nakon razvoda, nakon mjesec dana, za medije je kratko potvrdio vezu s Beograđankom Sanjom, diplomiranom novinarkom i psihologinjom. Ipak, ovaj par svoju romansu voli živjeti daleko od očiju javnosti i na javnim događanjima pojavljuju se jako rijetko. Novopridošla djevojčica kruna je ove trogodišnje ljubavi i definitivno novost u životu slavnog chefa. Želimo da i u ovoj životnoj ulozi, baš kao i u kuhinji, stvore čistu čaroliju! 

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0