Stars

Slavne bebe koje su stigle ovoga ljeta

Ovo je ljeto bilo radosno za brojne slavne parove jer su u njihove živote stigle malene prinove

Brojni poznati parovi ovog su se ljeta pohvalili sretnim vijestima i dolaskom prinova. Kako je trend objavljivanja selfija iz rodilišta u zadnjih nekoliko godina postao mega popularan među poznatima, najčešće je upravo to način na koji saznajemo da su slavni parovi dočekali svoje nove članove obitelji. Od domaćih imena pa sve do svjetski poznatih top-modela i glumica, ovih 5 slavnih parova ovo ljeto su postali roditelji!

Filip Juričić i Nika Dogan

Naš 37-godišnji glumac Filip Juričić i njegova zaručnica Nika Dogan dobili su dijete! Sretnu su vijest objavili na Instagramu, točnije pravim selfijem iz bolnice. Par koji tako rijetko srećemo u javnosti još uvijek nije otkrio radi li se o dječaku ili djevojčici, ali nekako ne sumnjamo da bi se i beba uskoro mogla pojaviti na Filipovim društvenim mrežama. I Filip i Nika imaju djecu iz prijašnjih veza; on 10-godišnjeg sina Jana, a ona kćer. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Filip Juričić i zaručnica Nika

Eva Longoria i José Pepe Bastón

Poznata "kućanica" u 43. godini dobila je svoje prvo dijete sa suprugom Joséom. Dječačić je dobio ime Santiago Enrique, a američka glumica sa sinom je već odradila i snimanje za naslovnicu časopisa Hola!. Nakon dva propala braka čini se kako je Eva napokon našla sreću u zagrljaju 50-godišnjeg poduzetnika, koji osim malenog Santiaga ima još četvero djece iz prvog braka.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Naša 37-godišnja glumica i njezin deset godina mlađi crnogorski glumački kolega prije nekoliko su dana dočekali svoje prvo zajedničko dijete. U zagrebačkom rodilištu u Petrovoj rodila je djevojčicu kojoj su dali ime Maša. Jelena iz prvog braka već ima ima 9-godišnju kćer Lotu, a kako su otkrili javnosti, glumački se par vjenčao u tajnosti u travnju ove godine, nakon čega je Jelena svojem imenu čak i dodala suprugovo prezime Otašević. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Jelena i Momčilo Otašević

Chanel Iman i Sterling Shepard

27-godišnji supermodel prije nekoliko je dana po prvi put postala mama. Rodila je djevojčicu, a sretne vijesti službeno objavila na svom Instagramu. Malena je dobila ime Cali Clay Shepard, a sretna mama uz fotografiju joj je napisala: "Vrijedila si svakog truda i svakog tiskanja. Dobrodošla na svijet!". Trebamo li uopće reći da malena Cali već ima svoj Instagram profil...?

 

Objavu dijeli Chanel Iman (@chaneliman)

Zlata Mück i Saša Sušec

HRT-ova voditeljica Zlata Mück Sušec sa svojim je suprugom, sportskim komentatorom Sašom Sušecom, krajem lipnja dobila svoje drugo dijete. Par već ima 4-godišnjeg sina Tina, a sada su dočekali i drugog dječaka. Par koji svoju intimu drži daleko od očiju javnosti još uvijek nije otkrio ni ime ni fotografiju malenog dječaka, ali ne sumnjamo da ovog ljeta naš novinarski par uživa u obiteljskoj idili. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Zlata i Saša Sušec

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0