Stars

Hana Rodić odjenula crvenu haljinu u kojoj se lijepo ističe njezino novo poprsje

  • Hana Rodić vratila se iz Turske gdje je bila, kako je i najavljivala, na operaciji povećanja grudi
  • Hani je tijekom operacije i oporavka velika podrška bio 'Gospodin Savršeni' Goran Juranec
  • Pve fotografije bile su "zakopčane" no onda je na Instagram storyju objavila ovu u deklotiranoj haljini

Ono što je već neko vrijeme najavljivala, Hana Rodić (21) je i napravila. Naime, Hana se odlučila za estetsku operaciju ugradnje implantanata u grudi koju je napravila u Turskoj 26. lipnja.  Kako gradi karijeru blogerice i influencerice, Hana je i ovog puta sa svojim pratiteljima dijelila gotovo sve što je prolazila prije, ali i poslije operacije. Osim obožavatelja, velika podrška bio joj je i njezin Gospodin Savršeni, Goran Juranec (39) koji joj je pravio društvo u Turskoj. Iako je nove grudi u početku skrivala kosom ili tako što se snimala s leđa, Hana je novo poprsje ipak odlučila pokazati. Na Instagram storyju je objavila video na kojem pozira s Goranom, a crvena haljina joj je isticala novi dekolte.

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

S obožavateljima je podijelila i detalje operacije te je rekla kako joj grudi nisu bile jednake pa je stavila 360 mililitara u lijevu, a 400 mililitara u desnu dojku. Također, za 24 sata je naglasila kako ne želi izgledati poput folk dive već želi raditi kao model na Instagramu, a da je Tursku odabrala jer je , kako kaže, trenutačno vodeća zemlja za plastične operacije i tamo su najbolji u tom području. Također, otkrila je i da ću ju operacija koštati 26 tisuća kuna. 

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

Na svom Instagram profilu, Hana je objavila fotografiju u bijeloj majici kratkih rukava i rozim biciklističkim hlačicama, a uz fotografiju je napisala: ''Još ne mogu vježbati, ali zato šetam po cijele dane''. Brojni pratitelji bili su puni komplimenata te je u kratkom vremenu slika skupila preko 7 tisuća lajkova. Vjerujemo kako ćemo uskoro imati prilike vidjeti još slika Haninog novog poprsja te slike s Jadrana gdje odlazi krajem srpnja, na zajednički odmor s odabranikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Photo: Instagram

Komentari 0