Stars
Hana Rodić i Goran Jurenec

Hana Rodić i Goran Jurenec ubacilli u petu brzinu: reality zvijezda otkrila što ih sve očekuje do kraja godine

  • Bivše reality zvijezde Hana Rodić i Goran Jurenec, izgleda, jako su sretni nakon obnove veze i žele nadoknaditi ponešto izgubljenog vremena
  • Hana je spremno odgovarala na pitanja svojih pratitelja i tako otkrila i nekoliko pikanterija
  • Par do kraja godine namjerava urediti stan za zajednički život u Berlinu, otputovati do Tajlanda, a imaju i još razloga za slavlje

Hana Rodić i njezin partner Goran Jurenec više ne gube vrijeme nakon što su nedavno obnovili svoju vezu kojoj je prethodio buran prekid i treća osoba Claudia Lucia Pioch. Sretan par dao je naslutiti kako su protiv Poljakinje podignuli i policijsku prijavu jer se ona ne može nikako pomiriti s njihovom obnovom veze, a neopterećeni Hana i Goran okrenuli su pogled prema svjetlijoj budućnosti. 

Goran Jurenec i Hana Rodić ponovno zajedno Možda vas zanima Hana i Goran tuže njegovu bivšu: "Ogrebala nam je auto, dolazila na vrata, uhodi nas danonoćno..." Rubrika Stars Stars

Reality zvijezda  odgovarala je na pitanja svojih pratitelja i pritom otkrila nekoliko zanimljivih detalja, prema kojima  zadovoljan par očekuje mnogo lijepih stvari u bliskoj budućnosti. Hana je tako otkrila kako su na i Goran ponovo udaljeni, ali samo zato što je reality zvijezda odlučila se posvetiti uređenju stana u Berlinu u kojem će živjeti a svojim odabranikom, a sve kako bi uspjeli namjestiti svoj dom do Božića. Goran je za to vrijeme na snimanju. 

Hana Rodić objavila fotku s Goranom, a mnogi se pitaju kad će prsten: "Ništa nas ne može razdvojiti!"

Osim toga paru je danas godišnjica. No, kako ne bi bilo zabune, Hana je objasnila kako se radi o staroj godišnjici veze, dok će par slaviti i ovu novu kada su nedavno obnovili odnos, prekinut nakon dvije godine veze u ožujku ove godine. 

Hana Rodić | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Hana Rodić

Ipak, jednu pratiteljicu je zanimalo kako su mogli prijeći preko svega što su izgovorili jedno drugome u prilično burnom prekidu. 

‘’Nismo razmišljali da ćemo se pomiriti, a bili smo jako ljuti i to je bio neki način komunikacije, jer više si nismo pisali, zvali. ‘’Nikad ga više ne želim vidjeti ni čuti’, cure opušteno, sve smo mi ponekad Hana. Nikad ne reci nikad’’, napisala je Hana u svojem odgovoru. 

Otkrila je i kako bi se ona i Goran jednog dana mogli preseliti u Los Angeles koji joj je i najdraži grad. No, zasad će skoknuti do Tajlanda kako namjeravaju provesti Novu godinu.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0