Stars

Goran Ivanišević proslavio 50. rođendan, supruga Nives osvrnula se na broj godina

  • Naš najuspješniji tenisač Goran Ivanišević u ponedjeljak 13. rujna je proslavio 50. rođendan
  • Tom prilikom održao je malo slavlje u društvu obitelji te je objavio fotografiju s dvojicom sinova
  • Djelić atmosfere prikazala je i njegova supruga Nives koja je ustanovila da su za njega godine samo broj

Proslavljeni tenisač Goran Ivanišević proslavio je 50. rođendan, a tom prilikom je priredio slavlje u krugu uže obitelji. Tako je putem Instagrama otkrio kako su mu društvo na ovaj poseban dan pravili sinovi Emanuel i Oliver. "Generacije ludih Ivaniševića, Oli, Manči i ja", napisao je tenisač u opisu fotografije objavljene na Instagramu.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Goran Ivanišević u društvu sinova

Nives Ivanišević Možda vas zanima Nives Ivanišević pokazala preslatkog sina, pratitelji oduševljeni: ''Kao s reklame, da si ga crtala ne bi takav bio!'' Rubrika Stars Stars

Obožavatelji su mu uz čestitke spremno uputili i komplimente na račun dobrog izgleda. "Eh kad bih svi tako izgledali u pedesetoj", konstatirala je jedna pratiteljica, a s njom se složila i tenisačeva supruga Nives koja je konstatirala kako "kod njega stvarno vrijedi ona: 'Godine su samo broj'".

Možda vas zanima Jedan od Goranovih rijetkih javnih izljeva ljubavi: Ivanišević je supruzi Nives posvetio objavu na Instagramu Rubrika Stars Stars

Ni ona nije izostala s male rođendanske proslave, a s pratiteljima na društvenim mrežama je spremno podijelila fotografiju koja nju i Gorana prikazuje u zagrljaju. Pratitelji su konstatirali kako su doista lijep par, a tenisaču su uz rođendanske uputili i čestite na pronalasku tako sjajne supruge.

Photo: Instagam

Komentari 0