Stars
Nives Ivanišević

Nives Ivanišević pokazala preslatkog sina, pratitelji oduševljeni: ''Kao s reklame, da si ga crtala ne bi takav bio!''

  • Nives Ivanišević prilično je samozatajna kada je u pitanju otkrivanje detalja o svojoj obiteljskoj sreći
  • Radijska voditeljica tako je na svome Instagram profilu skrivala identitet svog sinčića Olivera kojeg je dobila u braku s Goranom Ivaniševićem
  • No, sad je ipak odlučila pokazati svog preslatkog dječaka što je razdragalo i rastopilo srca njezinih pratitelja

Radijska voditeljica Nives Ivanišević gotovo tri godine uživa u majčinstvu, a svojim pratiteljima na Instagramu ponekad se pohvali i trenucima neizmjerene obiteljske sreće. Na nekim fotografijama koje objavljuje može vidjeti i njezin sinčić Oliver kojeg je sa suprugom Goranom Ivaniševićem dočekala u rujnu 2018. godine. No, Nives je tijekom godina uspješno skrivala njegove lice, sve do sada, kada je svojim pratiteljima prvi put pokazala preslatkog dječaka

Možda vas zanima Sin Nives i Gorana Ivaniševića proslavio 2. rođendan, a ona se prisjetila najgoreg razdoblja u životu Rubrika Stars Stars

‘’Plišanac moj’’, kratko je napisala Nives uz fotografiju Olivera koje se ugurao među svoje plišane igračke. 

Na fotografiju su požurili reagirati mnogi, među njima i poznate osobe iz domaćeg javnog života. Bojana Gregorić Vejzović poručila je Nives da je njezin dječak prekrasan, Fani Stipković smatra kako je Oliver '‘kao s reklame’’, a Ana Gruica je napisala samo kratko ‘’Majko mila’…. ’’A prelijepog li djeteta’’, napisala je Barbara Kolar. 

Jedan od Goranovih rijetkih javnih izljeva ljubavi: Ivanišević je supruzi Nives posvetio objavu na Instagramu

Reakcije na preslatkog dječaka s uvojcima, smeđih velikih očiju i punih usana koji sliči i na mamu i na tatu nisu se prestale nizati. 

‘’Joooj, med’’, ‘’Ma da si ga crtala, ne bi bio takav’’, ‘’Ajme, koliko je sladak’’, ‘’Medenko’’, ‘’Ajme, usnice, okice, nosić, kosa…ma sve…pa mali je presladak’’, ‘’Najslađi plišanac. Unikat!’’, ‘’Prelijep’’, ‘’Najljepši ikad’’, ‘’Ajmeeee, zaljubila sam se!’’, ‘’Jao meni, koji šećer’’, pratitelji Nives su naprosto oduševljeni prizorima malog Olivera. 

Dj-ica Narodnog radija i nekadašnji tenisač u braku su od 2017. godine, a mali Oliver stigao im je u kolovozu 2018. godine. Par detalje iz svog privatnog života nastoji skrivati od očiju javnosti. Ipak, poznato je da je prošla godina za Nives je bila pravi izazov.

Objavama koje slamaju srce Nives Ivanišević i njezin brat oprostili su se od svoje mame Vesne

Krajem lipnja, Goran je potvrdio da ima koronavirus pa je voditeljica išla u izolaciju, a zatim je u srpnju ostale bez mame. Na neko vrijeme Nives se povukla iz etera kako bi uzela vrijeme za sebe. Na njezinom Instagram profilu možemo vidjeti kako voditeljica u posljednje vrijeme uživala na odmoru u egzotičnim krajevima i da rado puni baterije uz morsku obalu.

Sigurni smo da će ovo ljeto prepustiti morskim radostima uz svoju prekrasnu obitelj.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0