Stars

"Gole" haljine ponovno napadaju: Halle, Kate ili Catherine?

2018. godina nije ni počela kako spada, a ove su dame već prošetale "gole"... Očito ovaj trend ne misli otići tako skoro

"Naked" haljine vladale su 2017., ali smo se nekako nadali da će u 2018. ovaj trend polako nestati s crvenih tepiha. E, pa, očito smo bili u krivu - jer nova godina nije ni krenula kako spada, a ove tri poznate glumice već su ih ponosno prošetale! Nismo sigurni što da mislimo. Bez sumnje, stoje im savršeno, ali trend "golih" haljina polako se čini prožvakan i viđen već tisuću puta. 

Američka glumica Halle Berry (51) na dodjeli NAACP nagrada prošetala je crvenih tepihom bez gaćica, ali je zato njezina "gola" haljina prekrila strateška mjesta. U haljini s potpisom brenda Reem Acra, Halle je po tisućiti put pokazala kako ima jedno od najboljih tijela u Hollywoodu i u nama probudila malo zeleno čudovište zvano ljubomora - jer ova žena očito ne stari...

Haljina je "gola" s obje strane i zaista se ponekad pitamo zašto baš toliko svega moramo vidjeti?

 

Prije nekoliko tjedana, velška glumica i supruga glumca Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones (48) prošetala je crvenim tepihom Zlatnih globusa u prekrasnoj poluprozirnoj, crnoj Zuhair Murad haljini. Svi su pogledi bili upereni u ovu holivudsku divu, a njen dubok V-izrez i praktički "golo" tijelo svakako su jedan od razloga. 

Baš kao i Catherine, na dodjeli ovogodišnjih Zlatnih globusa i glumica Kate Hudson (38) pojavila se u takozvanoj "goloj" haljini. Kate je nosila divnu crnu toaletu koja je savršeno naglasila njenu figuru, a ultra dubok dekolte otkrio nevjerojatnu ogrlicu Harryja Winstona. Ova haute couture Valentino haljina stvarno je jedna od ljepših koju smo vidjeli, ali jednako tako i otkriva mnogo. 

Možda vas zanima OVO je haljina koju su muškarci proglasili najpoželjnijom Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram

Komentari 0