Moda

OVO je haljina koju su muškarci proglasili najpoželjnijom

Osim što je super seksi, ona je i totalno raznovrsna te nosiva u svim sezonama - a mi smo odlučili potražiti sve najbolje ulove na našem tržištu

Slip haljine su već godinama dio našeg ormara. Da, jako su zabavne za stiliziranje i to bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo! Idealne za slojevito oblačenje, ali i komad koji uvijek možeš uhvatiti kad "ne znaš što odjenuti". U ljeti ih obožavamo nositi na sandale i t-shirt, dok ih u hladnim mjesecima kombiniramo uz hlače ili traperice te dolčevitu koju nosimo ispod. Mogućnosti su joj zaista brojne!

I muškarci su se složili kako je slip haljina ultimativno najseksi komad na ženama, što je potvrdilo nedavno istraživanje američkog magazina Nylon. Ovaj nas podatak i ne čudi toliko, s obzirom na to da slip haljina podsjeća na - spavaćicu! I to seksi spavaćicu!

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (120 kuna), Mango (110 kuna), ASOS (150 kuna)

Slip haljina je idealan komad koji trebaš i možeš uhvatiti na aktualnom sniženju, jer je uglavnom dio ljetnih/proljetnih kolekcija. Pronašli smo neke genijalne komade po super cijenama, a brendovi poput primjerice Manga i Zare u svojoj ponudi imaju slip haljine do 150 kuna! 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (149 kuna), Bershka (220 kuna), Zara (149 kuna)

Možda vas zanima Ono kad... blejzer zamijeni haljinu Rubrika Moda Moda

Ono što čini slip haljinu posebnom i toliko obožavanom je i činjenica da ju se jako lako može prebaciti iz dnevne u večernju varijantu te kombinirati s ravnim, ali i cipelama na visoku petu. Hoćeš li je stilizirati seksi, casual ili elegantno - na tebi je! U svakom slučaju, koju god od ovih odabereš, ne možeš pogriješiti... Potvrdili čak i muškarci!

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (125 kuna), H&M (185 kuna), H&M (75 kuna), Zara (149 kuna)

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0