Stars

Glumac poljubio Beyonce na dodjeli nagrada i razbjesnio Internet

  • Beyonce je imala prilično nelagodan susret s glumcem Omarijem Hardwickom
  • Glumac je poljubio pjevačicu dva puta, a drugi poljubac je nespretno pao pored njenih usana
  • Twitter je odmah poludio i osudio glumca da ne poštuje privatni prostor pjevačice

Beyonce je nedvojbeno jedna od najvećih zvijezda današnjice i sigurni smo da je dosada već imala ''nelagodnih susreta'' s obožavateljima. Međutim, njen posljednji fan uspio je potpuno razbjesniti internet. Riječ je o glumcu Omariju Hardwicku koji je pjevačicu susreo na dodjeli nagrada NAACP Image Awards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Glumac je bio prilično oduševljen što je vidio Queen B pa ju je odlučio dvaput poljubiti. Dok je prvi poljubac izgledao relativno uobičajeno, drugi je nespretno pao točno pored njenih usana. Beyonce se zbunila, a njen govor tijela odavao je priličnu nelagodu. Sigurno se pitaš gdje je bio Jay Z? Odmah pokraj nje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omari Hardwick (@omarihardwickofficial) on

Snimke videa koji prikazuje ovaj (pre)bliski susret glumca i pjevačice u rekordnom roku počele se kružiti Twitterom. I, ne, fanovi nisu nimalo suosjećali s potrebom Omarija Hardwicka da poljubi Beyonce. ''Ovo je odvratno.'' - napisao je jedan obožavatelj. 

''Pristojno rukovanje bilo bi dovoljno za Omarija Hardwicka. Žene ne treba hvatati, grliti i ljubiti, osim ako nisu tvoja žena ili djevojka. Beyonce ga je trebala ošamariti.'' - stoji u drugom komentaru. 

 

Brojne žene suosjećale su sa zbunjenom pjevačicom. ''Ne želim pretpostavljati kako se osjeća Beyonce. Ali ovo Omarijeva glupost podsjeća me na moje susrete s nekim muškarcima. Ne želiš ništa reći jer te ljudi gledaju i reći će da pretjeruješ pa ti samo pati i neka ti bude neugodno.'' - napisala je jedna Twitterašica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Iako su zvijezde i svi se osjećamo kao da ih poznajemo, i slavni imaju granice osobnog prostora kojeg nije pristojno kršiti. Svi - pa tako i Queen B! Što ti misliš? Je li Omari pretjerao?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0