Stars

Gle što je sve Kate spakirala za rodilište

Britanski mediji doznali su sve detalje - a nas je, priznajemo, baš zanimalo što se nalazi u toj kraljevskoj torbi

Vojvotkinja od Cambridgea ovih dana treba roditi svoje treće dijete i vratila se u London nakon što je sa svojim roditeljima provela nekoliko tjedana u Buckleburyju. Bolnica St. Mary's Hospital u Paddingtonu se također priprema za dolazak treće kraljevske bebe i, kako pišu britanski mediji, već su postavljene barijere oko krila bolnice u kojem bi Kate trebala roditi jer su obožavatelji već počeli kampirati u blizini bolnice nadajući se kako će biti među privima koji će vidjeti vojvotkinju i bebu za koju se pretpostavlja da je dječak. Vrijedni britanski novinari čak su i doznali što je Kate sve spakirala za bolnicu, a nas je zanimalo koliko se sadržaj kraljevske torbe razlikuje od onih 'običnih' žena. Navodno su 'izvori bliski Kate Middleton' otkrili magazinu OK! što je u njezinoj torbi za rodilište:  

Prvo je Kate navodno stavila igračke koje su princ George i princeza Charlotte pripremili za dobrodošlicu svom braci i seki. Slatko!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za dobru sreću, vojvotkinja nosi i talisman - alabasterni privjesak iz 19. stoljeća koji joj je dala kraljica Elizabeta i ogrlicu od crnog oniksa, dar Kateine majke. 
U Kateinoj torbi su se našle i neke stvarčice za opuštanje, poput CD-ova s umirujućom glazbom, aromaterapijska lampa i hidratantna kozmetika, kao i Kindle s raznim knjigama dobitnika nagrade Booker. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Dakako, ona je spakirala i uokvirene fotografije svoje obitelji kojima će ukrasiti svoj apartman u bolnici (koji, usput, stoji 71 tisuću kuna na dan!).

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0