Stars

Gilmorice se još jednom vraćaju?

Ljubitelji serije imaju razloga za zadovoljstvo - čini se da još nije došlo vrijeme za konačni kraj

Vijest je zakotrljala kreatorica serije "Gilmorice", Amy Sherman Palladino. Naime, nije točno potvrdila kada i kako, ali je izjavila sljedeće: "Dogovorili smo se da, kada se dogode idealni uvjeti, ako ikad ponovno poželimo snimati, ako se cure okupe i ako im se svidi koncept koji im nudimo, da smo slobodne to učiniti". Točnije snimiti nastavak nastavka "Gilmore Girls: A Year in Life". Sherman Palladino je izjavila da je redovito u kontaktu sa zvijezdama serije Lauren Graham, Kelly Bishop i Alexis Bledel.

 | Autor: YouTube YouTube

"Treba se ovo dogoditi u zadovoljavajućim uvjetima, i da, svi smo pomalo opijeni idejom da se ponovno ožive događaji iz Stars Hollowa. Jer ćemo se nanovo morati uživjeti u priču", nadodala je kreatorica serije.

Također, Amy Sherman Palladino je istaknula kako su svi uživali u snimanju mini sezone od četiri epizode prošle godine, te da su glavni glumci bili više opušteni nego na snimanjima serije godinama prije. Jer, kada su snimali prije desetak godina, sve je bilo strože i pod kontroliranim uvjetima, a sada su počeli snimati "Gilmorice" zbog – sebe.

Photo: None

Komentari 0