Stars
Gigi Hadid prekunula je sa svojim partnerom Zaynom Malikom

Gigi Hadid prekinula s ocem svoje kćerkice radi incidenta: Zayn Malik udario je njezinu mamu Yolandu?

  • Gigi Hadid i Zayn Malik razišli su se godinu dana nakon što su dočekali svoju kćerkicu Khai
  • No, u javnost je sada procurila i vijest o navodnom napadu Malika na Giginu mamu, 57-godišnju Yolandu Hadid
  • Pjevač takve optužbe odbacuje, dok je Gigi preko svog glasnogovornika poručila a će se sada fokusirati samo na svoju kćerku

Gigi Hadidi i Zayn Malik, otac njezine jednogodišnje curice Khai,  prekinuli su odnos i to nakon što je mama manekenke 57-godišnja Yolanda Hadid optužila 28-godišnjeg pjevača i partnera svoje kćeri da ju je udario. Zvijezda američkog reality TV showa "The Real Housewives of Beverly Hills", javljaju strani mediji, incident nije za sada prijavila policiji, ali je i dodala kako o tome ozbiljno razmišlja. 

Možda vas zanima Gigi Hadid podijelila je preslatku fotografiju svoje šestomjesečne kćerkice Khai u posebnom odijelcu Rubrika Stars Stars

Navodni napad dogodio se prošlog tjedan, no pjevač koji se do sada relativno dobro slagao sa svojom punicom odbacuje ovakve optužbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

‘’Odlučno poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje kćeri odbijam iznositi bilo kakve daljnje pojedinosti o ovoj temi. Nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i krenuti prema procesu liječenja ovih obiteljskih problema koji bi trebali ostati u privatnoj sferi'', rekao je Malik za TMZ.

Nekadašnji pjevač grupe ‘One Direction’ nastojao je obiteljske razmirice zadržati iza zatvorenih vrata, ali čini se kako to nije uspjelo. 

Slavna manekenka Gigi Hadid objavila je svoj recept za tjesteninu s umakom od votke. Isprobali smo ga!

‘’U nastojanju da zaštitim taj (privatni) prostor svoje kćeri, pristao sam ne osporavati tvrdnje koje proizlaze iz svađe koju sam imao s jednim članom obitelji svoje partnerice... Ta osoba ušla je u naš dom prije nekoliko tjedana dok je Gigi bila odsutna’’, objavio je Zayn. 

Trzavice na relaciji Zayna i njegove punice navodno su nastale zbog različitog poimanja privatnosti.Naime, pjevač nastoji svoj osobni život držati strogo podalje medija dok Yolanda Hadid ne dijeli isti osjećaj. Navodno je i onda ‘odgovorna za curenje informacije o trudnoći svoje kćeri Hadid u medijima što je par nastojao što dulje sakriti od javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi je preko svog glasnogovornika u četvrtak poručila kako će svu pažnju preusmjeriti na svoju kćerkicu, a zamolila je za privatnost. Da pjevač i manekenka više nisu skupa potvrdili su bliski izvori paru, prenose strani mediji. 

Svoju romansu Gigi i Zayn započeli su 2015., a tijekom koje su se u nekoliko navrata svađali i mirili. U 2020. dočekali u svoje prvo dijete, a sada su se i ponovo razišli.

Photo: Shutterstock

Komentari 0