Stars

George Clooney snima s Julijom Roberts, supruga Amal je bijesna jer su joj rekli da nije poželjna na snimanju

  • Je li se Julia Roberts ispriječila između Georgea Clooneyja i Amal Clooney?
  • New Idea piše da je glumica "zabranila" Amal da dolazi na set kako bi Georgea mogla zadržati "samo za sebe"
  • Hollywoodski dvojac koji je oduvijek imao neosporivu kemiju ponovno se okuplja na snimanju filma Karta za raj

Julia Roberts "ne želi da joj itko smeta" na novom snimanju s Georgeom Clooneyjem, čak ni Amal Clooney. Nepoznati izvor kaže: "Georgea se potiče da ga Amal ili njihovi blizanci ne posjećuju na setu" na snimanju nadolazeće romantične komedije Ulaznica u raj. Clooney "je više nego sretan i u šali je rekao Amal da joj je zabranjeno dolaziti tamo", prenosi New Idea.

 | Autor:

Tko ga ne bi za muža? George Clooney se voli primiti "ženskog" posla o kojem 99% muškaraca nema pojma

Izvor također tvrdi da "s obzirom na opasnosti putovanja u ovom trenutku, ima smisla" da Amal i blizanci ostanu kod kuće, ali za Juliju Roberts kaže da želi "lijepu srebrnu lisicu zadržati samo za sebe." Amal Clooney, navodno, nije velika obožavateljica Julije Roberts zbog njene snažne kemije sa njezinim suprugom.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

George Clooney uzbuđen je što će ponovno raditi s Julijom Roberts na nadolazećoj romantičnoj komediji Karta za raj, no Amal je uzrujana nakon što je saznala da joj je rečeno da se kloni seta. Izvor kaže: "George ne želi da Amal dođe jer ne želi da njegova supruga i djeca putuju u globalnoj pandemiji, ali Amal sumnja da bi ova odluka mogla biti više od puke očinske brige."

 | Autor:

"Amal je uvijek sumnjičavo posmatrala Juliju i nikada se nije osjećala ugodno primjećujući koliko je Roberts prijateljski raspoložena s Georgeom." Navodno markantni glumac traži savjete glumačke partnerice Julie "kad god postoje problemi u braku", te je u šali rekao  "da je Julia njegovo rame za plakanje". Situaciju čini zanimljivom i činjenica da se već neko vrijeme šapuće o Julijinom vlastitom braku s Dannyjem Moderom "koji je na klimavim nogama." George i Julia oduševljeni su ponovnim spajanjem. Producenti su sigurni da će i ovaj film biti pun pogodak ”, rekao je izvor.

Možda vas zanima Amal Clooney nikad ne griješi! Rubrika Moda Moda

"Od početka su imali sjajnu kemiju, zbog čega svi u Hollywoodu smatraju da je izvrsna ideja da zajedno naprave još jedan film, osim, možda, Amal i Dannyja", rekao je. Glumci će glumiti razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio kćer da se uda.

Otkako je najavljeno snimanje filma Karta za raj, tabloidi nisu gubili vrijeme predviđajući dramu između Amal Clooney i Julije Roberts, a tko zna što će se sve zakotrljati do kraja snimanja filma.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: None

Komentari 0