Stars

Gdje to uživaju Franka Batelić i Vedran Ćorluka?

Pjevačica se nakon nastupa na Eurosongu s dečkom Vedranom Ćorlukom povukla u osamu u vrlo romantični kutak Europe...

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka napokon su zajedno, Eurosong je prošlost, a ‘godišnji odmor’ od napornih obveza i napokon jedno drugome u zagrljaju odlučili su provesti u Crillon-le-Braveu, u francuskoj Provansi, po nekima najromantičnijem kutku Europe.

Ondje su otputovali odmah nakon što se Franka vatila iz Lisabona, gdje je natupala na Eurosongu. Vedran je svoju djevojku, zajedno s njihovim ljubimcem, psom Oskijem - dočekao u Zagrebu, a tada su avionom odmah odletjeli u mjestašce gdje mogu uživati daleko od očiju javnosti! Ondje će provesti zajednički odmor, a Vedran nakon toga odlazi u Rusiju na nogometno prvenstvo gdje će ga na nekim utakmicama s tribina bodriti I Franka.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

No do tada, njih dvoje kao da su se odlučili isključiti od svijeta i uživati u zajedničkim trenucima. A ti trenuci omiljeni su i lijepoj pjevačici koja je na svome facebooku podjelila fotografiju Vedrana i psa Oskija, uz komentar – Ovakva jutra, što daje naslutiti da Franka i Vedran doista uživaju!

Možda vas zanima Video: Gle gdje smo ulovili Franku Batelić! Rubrika Stars Stars

Njih dvoje, šuška se, nakon nogometnog prvenstva u Rusiji, u Frankinoj će rodnoj Istri dati bračne zavjete! Kako će to biti romantičan kraj godine za ovo dvoje uspješnih i zaljubljenih!

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelda

    Tako treba a ne da mu bude samo priležnica..