Stars

Gdje je Kolinda? Evo je u društvu Dua Lipe - bivša predsjednica pohvalila se fotografijom s pjevačicom

  • Kolinda Grabar Kitarović trenutno je u Washingtonu gdje je prisustvovala godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira Atlantsko vijeće
  • Kolinda, koja izgleda bolje nego ikad, podijelila je fotografije na društvenim mrežama
  • Čini se kako ju se posebno dojmio susret s britanskom pjevačicom albanskog podrijetla Dua Lipom

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nedavno je otputovala u Washington gdje je prisustvovala godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira Atlantsko vijeće. Kolinda je za ovu svečanu priliku odijenula usku crnu haljinu koja joj odlično stoji i kojom je istaknula vitku liniju.

Možda vas zanima Tajna vitke linije: Kolinda otkrila što točno jede, što izbjegava te podijelila zdrave recepte Rubrika Life&style Life&style

Na svom Facebook profilu u objavila je: "Čestitke predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen, izvršnom direktoru Pfizera Albertu Bourli, suosnivačima BioNTecha Özlemu Türeciju i Uguru Sahinu te dobitnici Grammyja i aktivistici Dua Lipi na nagradama za istaknuto vodstvo 2021."

Slike s događaja podijelila je i na Twitteru gdje je objavila dvije fotografije s britanskom pjevačicom i kantautoricom albanskog porijekla Duom Lipom, koja je, čini se, dojmila bivšu hrvatsku predsjednicu.

"Najtopliji pozdrav za sve Albance i Hrvate diljem svijeta. Čast mi je što sam upoznala izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, snažan glas za slobodu i žene posvuda," komentirala je Kolinda označivši Duu Lipu.

 

“Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi", komentirala je na zajedničku fotografiju bivša predsjednica.

 

Photo: Twitter Kolinde Grabar Kitarović

Komentari 0