Stars

Frizura, štikle i šminka nakon poroda - tko to još može?

Pitali smo neke naše slavne mame bi li one, kao jučer Kate Middleton, imale volje uspeti se na štikle i široko se osmjehivati fotografima tek nekoliko sati nakon poroda

Priča dana svakako je ona kako je vojvotkinji od Cambridgea, Kate Middleton, uspjelo samo šest sati nakon poroda, u punoj spremi (make up, frizura, štikle, haljina  i osmijeh…) pozirati pred brojnim fotografima dok je jučer predstavljala najmlađu kraljevsku bebu! 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

It's a boy! – orilo se kraljevstvom, a nas samo zanima je li mu i mama ovozemaljsko biće! – najčešći su komentari na potpuno sređenu Kate nekoliko sati nakon poroda. U prekrasnoj crvenoj haljini i bež štiklama Kate je više izgledala kako ide posjetiti neki od svjetskih tjedana mode, a ne kao žena koja je tek rodila.  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Vojvotkinja je s djetetom naručju pozirala ispred bolnice, nakon čega ju je i  napustila, a pridružio im se i ponosni otac, princ William.
I pitamo se sad kao je sve to moguće, jer kod nas je pravilo da se u bolnici ostaje po nekoliko dana, a štikle i make up – navodno, ženama nisu na pameti niti mjesec dana kasnije, a kamo li šest sati nakon poroda! Kavke su po tom pitanju bile naše zvijezde? 

Ella Dvornik, influencerica

"Pa normalno da je moguće kad je iz kraljevske obitelji! To joj je praktički dužnost. Došli su, sredili je i žena je izašla. Svaka joj čast. Ja nisam mogla hodati pet dana nakon poroda".  


Mirna Maras Batinić, voditeljica
 

 

#hellomonday #workoutwithmybaby 🎀💖🌸🍼👧🏼#bebameri #vjezba

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

 

"S obzirom na to da sam rodila carskim rezom, tako nešto u mom slučaju ne bi bilo niti moguće jer 24 sata ne možeš ustati iz kreveta. Ali i da mogu, ne bi mi sigurno bilo do sređivanja i poziranja. Možda niti ona ne želi, ali je to jednostavno neki njihov protokol koji mora ispoštovati. Ja sigurno za takvo nešto ne bih imala volje niti želje!"

 

Nevena Rendeli Vejzović, voditeljica

"Žena je superžena ili ima neke nadnaravne moći ili je rodila nekim drugim načinom koji nama smrtnicima nije još dostupan. Ja ne da se nisam mogla našminkati nakon poroda, nego nisam dva dana mogla ustati iz kreveta. Ok, kod mene je bio carski rez, ali svejedno. Izgleda da je ona bajka 'Princeza na zrnu graška' istina. Očito kad si princeza, nitko ništa niti ne pita. Nego ustani i smješkaj se". 

Ana Brdarić Boljat, voditeljica

"Svaka čast ženi koja uspije nekoliko sati nakon poroda predstaviti se javnosti!"

 | Autor: Boris Ščitar/PIXSELL Boris Ščitar/PIXSELL
 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0