Stars

Friško rastavljena Kaley Cuoco oduševila kreacijom s dodjele Emmyja. A evo koje su još dame plijenile pažnju

  • Ovogodišnja nagrada Emmy je za holivudske standarde održana u neobičnom okruženju - šatoru koji je postavljen zbog straha od širenja delta soja koronavirusa
  • Dio ceremonije održan je i u Londonu, a upravo od tamo dolaze protagonisti najbolje dramske serije. Riječ je naravno o Netflixovoj mega uspješnici  'Kruna'
  • Briljirale su i serije 'Ted Lasso' i 'Damin gambit', a tko je briljirao na crvenom tepihu možeš otkriti u nastavku gdje te očekuje TOP 10 najbolje odjevenih dama

U noći s nedjelje na ponedjeljak održana je 73. po redu svečana dodjela televizijskih nagrada Emmy. Pandemija koronavirusa uvelike je promijenila njezin izgled, a iz sigurnosnih je razloga održana na dvije lokacije: Log Angelesu i Londonu. Nagrada za najbolju dramsku seriju otišla je u ruke autorima Netflixovog megahita 'Kruna', dok je 'Ted Lasso' odnio pobjedu u kategoriji najbolje humoristične serije. Nagradom se može pohvaliti i  uspješnica 'Damin gambit', koja je proglašena najboljom ograničenom serijom.

Olivia Colman i Josh O'Connor iz 'Krune' osvojili su televizijske nagrade Emmy za  najbolje dramske glumce, dok su u kategoriji humorističnih ostvarenja nagrade primili Jason Sudeikis i Jean Smart.

Jennifer Lopez na Met Gala Možda vas zanima I ova Met Gala je miks izvrsne mode, kiča i ludorija, od kaubojke JLo do Kim Kardashian bez lica Rubrika Moda Moda

S crvenog tepiha su izostala velika glumačka imena, no njime su ipak prošetale zanimljive modne kombinacije. U nastavku te očekuje lista deset najbolje odjevenih dama.

Zvijezda serije 'Damin gambit' Anya Taylor-Joy u modernom je svijetu rekreirala zlatno doba Hollywooda, a posebnu pažnju na odabranoj Diorovoj haljini je plijenio dugi žuti plašt.

Megapopularna slip haljina s twistom, najbolji je to opis haljine u kojoj se na crvenom tepihu pojavila američka glumica Kerry Washington. Riječ je o haljini s potpisom talijanske modne kuće Etro.

Severina nam je otkrila na što je posebno slaba kada je u pitanju moda

Naglašeni rukavi, duboki dekolte i dramatična suknja opisi su koje vežemo uz haljinu s potpisom Caroline Herrere koju je glumica Sarah Paulson odabrala za ovu veliku večer.

Kreacija s potpisom Louis Vuittona u kojoj se pojavila glumica Cynthia Erivo pažnju je plijenila razigranim donjim dijelom sastavljenim od raznobojnog perja.

Elizabeth Olsen se ovoga puta odlučila na bijelu, nestrukturiranu dugu haljinu s potpisom brend The Row. Zanimljivo je kako iza ove luksuzne modne marke stoje njezine sestre, blizanke Mary-Kate i Ashley.

Boho haljina u kojoj se pojavila glumica Gillian Anderson neće kod sviju izazvati pozitivne kritike, no modni stručnjaci su joj za ovaj odabir dali zeleno svjetlo.

"Žao mi je, ali previše je neudobno" - glumica s 53 prestaje nositi grudnjak, a trend slijedi sve više žena...

Za razliku od velikog broja svojih kolegica, Ellen Pompeo se nije odlučila na haljinu već je njezin odabir bio crni kombinezon s potpisom libanonskog Elia Saaba.

Poput princeze iz bajke! Tako su mnogi okarakterizirali modni odabir u kojem se pojavila glumica Sophia Bush. Kreacija američkog brenda Markarian bila je za nju pun pogodak.

Sophia Bush 15 godina nakon kraha braka s kolegom iz 'Tree Hilla': Ne smijem o tome govoriti!

Atraktivna bordo haljina s dubokim prorezom, rad dizajnerice Cristine Ottaviano, bila je odabir Catherine Zeta-Jones. Ma tko bi joj u njoj dao 51 godinu?

Glumica Kaley Cuoco se na crvenom tepihu pojavila u kreaciji Vere Wang, a mnogi su primijetili kako je krah braka nije nimalo poljuljao te da naprosto blista.

Možda vas zanima Penny iz Teorije velikog praska razvodi se i od drugog muža, ne želi mu ostaviti ni novčića Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0