Stars

Frankini prethodnici otkrivaju kako im se sviđa 'Crazy'

Emilija Kokić, Sanja Doležal, Neda Parmać i Tony Cetinski su nastupali na Eurosongu pa nas je zanimalo kakve šanse daju Franki Batelić. A ti, misliš li da je 'Crazy' dobar izbor?

Franka Batelić predstavila je svoj spot za pjesmu 'Crazy' koja će nas ove godine u Portugalu predstavljati na Eurosongu. Atraktivna pjevačica prodorna glasa, sama je pisala tekst za pjesmu koju će izvesti na engleskom jeziku, dok glazbu potpisuje Branimir Mihaljević.

Nastupom na Eurosongu 25-godišnja Franka ostvarit će svoj san, a nas je zanimalo što na pjesmu kažu njezini kolege koji su već bili na Eurosong pozornici! 

Emilija Kokić

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSEL Ivo Čagalj/PIXSEL

"Moj prvi dojam je da je pjesma jako lijepo isproducirana, urbano, moderno, s nepretencioznom melodijom u smislu samog rukopisa  koja zapravo niti malo ne podsjeća na 'eurovizijsku' pjesmu što je zapravo dvosjekli mač i veliki upitnik što će se dogoditi. Dakle, s obzirom da postoji jako puno fanova Eurosonga koji su baš 'zabrijali' na to da pjesma mora imati baš eurovizijski štih da bi bila prihvaćena, međutim, pravila se krše i ne postoje kao takva jer imamo primjer da su pobjeđivale pjesme koje nisu imale taj tipičan zvuk. Franka je lijepa, spot je lijep, izvrsno barata vokalom. Držim palčeve i želim svu sreću!" 

 

Sanja Doležal

 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7

"Frankina pjesma je moderna, u trendu sa svjetskom produkcijom. Franka je prelijepa, dobro pjeva i možemo samo poželjeti da se i ona i pjesma svide glasačima. Želim joj puno sreće!"


Tony Cetinski
 | Autor:

"Moje skromno mišljenje je da osim Frankinog odličnog američko-engleskog izgovora pjesma ipak nema do kraja razvijenu melodiju u kojoj bi Franka sto posto dočarala i svoje glasovne kvalitete koje neosporno ima. Jako dobro poznajem njene mogućnosti. Fali mi kulminacija koju sam, moram priznati, nekako očekivao, makar u drugom dijelu pjesme. Žao mi je zbog toga jer pjesma produkcijski zvuči stvarno ok. Naslanjanje na Lady Gaga interpretaciju mislim da i nije baš dobro za nastup na Eurosongu gdje u tri minute moraš pridobiti veliki broj glasova. Cijelom timu, pa tako i Franki, naravno, želim da pobijede i da nas predstave u najboljem svijetlu".


Neda Parmać

 | Autor:
"Mislim da je Franka odličan odabir za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu. Pjesma mi nije legla, ali s obzirom da sam bila dva puta tamo i nisam prošla u finale, ja očito nemam pojma - stoga - sretno Franka!!!!!!"

Photo: None

Komentari 0