Stars

Franka Batelić udaje se možda u jednoj od ovih vjenčanica

Šuška se kako je 26-godišnja pjevačica za sutrašnje vjenčanje odabrala Envy Room vjenčanicu, a mi nagađamo koja bi to mogla biti...

Zadnjih dana Franka Batelić i njezin (srebrni) odabranik Vedran Ćorluka puno su feštali - što u Rusiji nakon povijesnog drugog mjesta naših reprezentativaca, što u Zagrebu na dočeku Vatrenih, što u Frankinom rodnom Rapcu gdje je Vedran dočekan kao rabački zet... Ipak, feštama tu nije kraj, a već sutra ove golupčiće čeka fešta života - njihovo vjenčanje!
 

 

Celebrating a big win with my lady @frankaofficial_ ❤️🇭🇷

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Možda vas zanima Koliko košta hrvatska svadba u različitim gradovima? Rubrika Life&style Life&style

Otkrivena je i lokacija na kojoj će biti održano vjenčanje (godine). Mladenci će prvo izreći sudbonosno "da" u župnoj crkvi sv. Petra u Balama u Istri, a vjenčani pir održat će se na idiličnom imanju Meneghetti. Nagađa se kako će im pjevati Tony Cetinski, ali sve najviše zanima samo jedno - u kakvoj će se vjenčanici Franka udati?
 

 

• behind the scenes 😌 • PART ONe #stayingwarm #stobom #makingof

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Javna tajna je da se za vjenčanicu pobrinuo modni dvojac Envy Room, ali o samoj haljini ne zna se ama baš ništa! Ne čudi da je pjevačica odabrala upravo ove dizajnere i prepustila im u ruke najvažniju haljinu u životu jer im je ukazala povjerenje na posljednih nekoliko izrazito bitnih događaja - kao što su spot za pjesmu S tobom (s kojom se vratila na glazbenu scenu nakon nekoliko godina izbivanja) i nastup na Eurosongu (gdje je u Portugalu predstavljala Hrvatsku s pjesmom Crazy).

Kako je ženska znatiželja opasna stvar, odlučile smo zaviriti u novu bridal kolekciju Envy Rooma i pokušati pogoditi u kojoj haljini bi Franka mogla sutra zablistati.

Možda vas zanima 3 looka koja možeš isfurati na ljetnom vjenčanju Rubrika Moda Moda

Ovo su naše pretpostavke:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Franku smo već vidjele u nekoliko Envy Room kreacija, a ono što do sada nismo imale priliku vidjeti na njoj (ili smo jednostavno previdjele) su haljine bez naramenica. Čini se da ih Franka iz nekog razloga ne preferira pa, iako su u našem užem izboru čak dvije glamurozne vjenčanice koje nemaju baš nikakve naramenice, vjerujemo kako Franka njih neće odabrati premda bi u njima izgledala kao holivudska diva. Ipak, ostavljamo otvorenu mogućnost da nas iznenadi upravo takvim odabirom!

Nadalje, imamo vjenčanice s dubokim izrezom na dekolteu i/ili na leđima, a ako se prisjetimo glamuroznog plavog tepiha u Lisabonu uoči Eurosonga, kada je nosila crnu Envy Room haljinu s dubokim dekolteom, bit će nam i više nego jasno kako je naklonjena takvim haljinama i zato duboki izrez ulazi u naš uži krug.

Odabrale smo i snježno bijelu haljinu spuštenih rukava s izrezom na leđima, ali u nju ne polažemo previše nade kada je Franka u pitanju. Smatramo kako je ta haljina za nju ipak malo prejednostavna, a ako smo dobro pogodile, Franka voli čipku i detalje. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Ipak, postoji i ona opcija da će za Franku biti izrađena posebna vjenčanica kakvu još nismo imale priliku vidjeti. Bilo kako bilo, sigurne smo da će Istrijanka sutra izgledati čarobno!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0