Stars

Fotkom na kojoj je potpuno gola Gwyneth Paltrow proslavila 48. rođendan. Kome to nije bilo drago?

  • Da su godine samo broj pokazala je Gwyneth Paltrow fotografijom koju je objavila povodom svog 48. rođendana
  • Na fotografiji glumica je potpuno gola, a najintimnije dijelove tijela sakrila je promišljenim birajući poze 
  • Mnogi su joj komplementirali na izgledu, ali ugodno nije bilo njezinoj 16-godišnjoj kćerki

Da samopouzdanje raste s godinama, pokazuje i glumica Gwyneth Paltrow koja je za svoj 48. rođendan svoje Instagram pratitelje odlučila počastiti rijetkim izdanjem - pozirajući potpuno gola

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

 

Mnoge je obnažena fotografija, na kojoj je holivudska glumica najintimnije dijelove tijela prekrila rukama i strateškim položajem nogu, ugodno iznenadila ali je ipak njezinu 16-godišnju kćerku Apple Martin dovela u neugodan položaj. 

U komentarima ispod fotografije Apple je kratko napisala ‘’MAMA’’, na što je mnoštvo glumičinih obožavatelja reagiralo salvama smijeha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer with my 🍎

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Možda vas zanima Najbolji prijatelj objavio fotku Gwyneth Paltrow s mamom i kćeri. Sličnost je nevjerojatna... Rubrika Stars Stars

No, mnogi nisu mogli ne zamijetiti savršenu liniju na kojoj se vlasnici  lifestyle brenda Goop zaista ne može pronaći niti jedna zamjerka. Fotografiju Gwyneth, za koju se pretpostavlja da je napravio njezin suprug  Brad Falchuk u vrtu njihova doma u Kaliforniji, mnogi su opisali odvažnom i hrabrom. Neki su i primijetili da glumica nije nikada bolje izgledala. Međutim, bilo je onih koji su ovaj izlet glumice doživjeli neukusnim i neprimjerenim društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resolution motivation. Fresh #Gsport drop today on @goop (hi @harleypasternak)

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

‘’Zašto bi ikad poželjela objaviti ovakvu fotografiju’’, glasio je komentar jedne pratiteljice. ''Da je ovo moje tijelo, provela bih cijeli tjedan gola'', uputila joj je kompliment druga pratiteljica. 

Glumičin Instagram profil prati više od sedam milijuna ljudi, a fotografija obnažene Gwyneth zaradila je preko 800.000 lajkova. Laskavim komentarima su se pridružile i njezine slavne prijateljice Charlize Theron, Naomi Campbell i Demi Moore.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0