Stars
Martina Tomčić

Fotke Martine Tomčić pobrale hrpu lajkova, pogledaj kako izgleda operna diva kad ju "sredi" Marko Grubnić

  • Marina Tomčić koju gledamo u ulozi članice žirija showa "Supertalent" pozornost privlači svojim britkim komentarima
  • Ovaj put pažnju je na sebe skrenula i fotografijama koje je napravio njezin suradnik i modni stilist Marko Grubnić
  • Mnogi su komplementirali opernoj pjevačici istaknuvši kako na fotografijama uistinu izgleda poput dive

Popularan format showa 'Supertalent', izgleda, ne privlači pažnju domaće publike samo zbog natjecatelja već i zbog žirija. Tako je i korisnicima društvenih mreža u fokus dospjela i Martine Tomčić i to sve zbog objave svojih fotografija koje je snimio njezin suradnik, modni stilist Marko Grubnić

Marko Grubnić Možda vas zanima Marko Grubnić ima novu tetovažu koju je posvetio mami! Simbolika tetovaže je uistinu prekrasna Rubrika Stars Stars

‘’Supertalent moraš gledati, jer svi gledaju ovaj najbolji show globalno!!!’’, napisala je u opisu fotografije članice žirija spomenutog showa. 

Martina je ispred objektiva pozirala u dugoj plavo-crnoj haljini s raspuštenom kosom u blagim valovima. Kako je i Marko uspio ovjekovječiti fotoobjektivom, Marina uistinu izgleda graciozno i lijepo - baš u manirama operne dive!

Marko Grubnić seli se u novi dom, pogledaj kakav luksuzan i ukusno uređen stan napušta

S  tim su se složili i njezini brojni pratitelji koji su je počastili mnoštvom komplimenata. Među prvim fotografiju je i lajkao Marko.  

‘’Prekrasna si’’, ‘’Predivna Martina’’, Viva la diva’’, ‘’Predvna, lijepa frizura i haljina’’, ‘’Diva’’, nizali su komplimenti. 

Martina Tomčić iz fotobjektiva Marka Grubnića | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Martina Tomčić

Da Marko može biti zadovoljan svojim fotovještinama potvrđuju i fotografije Martine Tomčić koje i ranije napravio.

Baš kao i posljednja, i starije fotke su priuštile mnoštvo komplimenata opernoj pjevačici koja je javnost i upoznala kao članicu žirija u TV showu "Zvijezde pjevaju" te mentorica u TV showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Komentari 0