Stars

Faca pred teškim optužbama - dvije žene ga optužile za seksualni napad

  • Popularni Faca odnosno glumac Chris Noth suočava se s teškim optužbama za seksualno napastovanje
  • Optužile su ga dvije žene koje, prema njegovim navodima, poznaje, ali odbacuje optužbe
  • Navodni napadi su se dogodili između 2004. i 2015. godine, dok je Noth bio i u braku

Chrisa Notha, najpoznatijeg po ulozi Face u seriji Seks i grad i njezinim nastavcima, dvije žene optužile su za seksualno uznemiravanje. Ipak, 67-godišnji glumac optužbe odbacuje. Žene se ne poznaju i medijima su se javile odvojeno, a napadi koje spominju navodno su se dogodili s oko deset godina razlike.

"Ove su priče mogle biti otprije 30 godina ili 30 dana - ne uvijek znači ne - to je crta koju nisam prešao", rekao je Noth. Istupile su za medije pod pseudonimima Zoe i Lily, a obje kažu kako su ga srele u svojim 20-ima. Napadi su se, kako kažu 40-godišnja Zoe i 31-godišnja Lily dogodili jedan u Los Angelesu 2004. godine, a drugi u New Yorku 2015. godine.

"Optužbe protiv mene koje su iznijele žene koje sam upoznao prije nekoliko godina i desetljeća, potpuno su lažne. Naši susreti su bili sporazumni. Teško je ne propitkivati vrijeme u koje su se ove priče pojavile. Ne znam sa sigurnošću zašto je to sada, ali znam ovo: Nisam napao te žene", objasnio je glumac.

Možda vas zanima Faca štiti Carrie i u stvarnom životu! Sarah Jessicu Parker brani od optužbi Kim Cattrall Rubrika Stars Stars

Zoe radi u industriji zabave i rekla je da su se upoznali kad je ona imala 22, a on 49 godina te da ju je nakon flerta pozvao da se druže kraj bazena u kompleksu u kojem je imao stan. Danas 40-godišnjakinja, Zoe je priznala da su otišli do stana gdje ju je napao i detaljno opisala tijek događaja.

Lily je pak rekla da ga je upoznala kao 25-godišnjakinja u njujorškom VIP klubu, nakon čega ju je glumac pozvao na večeru. Otišla je do njegovog stana kako bi razgovarali o njezinoj karijeri, ali događaji su krenuli u krivom smjeru, prenosi The Guardian. Osim toga, medijima je pokazala i prepisku s Nothom.

Možda vas zanima Carrie i Faca ponovno zajedno! Evo kako danas izgleda jedan od najpoznatijih televizijskih parova ikad Rubrika Life&style Life&style

"Usput, moram pitati jesi li uživala u zajedničkoj noći prošli tjedan? Mislio sam da je bilo baš zabavno, ali nisam bio siguran kako se ti oko toga osjećaš", pitao ju je glumac, na što je odgovorila da je uživala u njegovom društvu i razgovoru, ali se osjećala malo iskorištenom. "Možda je bolje da obavimo telefonski razgovor, ali ne mogu pričati trenutno", napisala mu je.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Optužbe se osim toga protežu na razdoblje njegovog braka - Noth je 2001. godine upoznao svoju sadašnju suprugu, 24 godine mlađu Taru Wilson koja je tada radila kao konobarica. Nakon sedam godina veze koja je u početku bila turbulentna, Tara je 2008. godine rodila njihovo prvo dijete, a uskoro su se i zaručili. Vjenčali su se 2012. godine, a prošle godine dobili su još jedno dijete.

Žene koje ga optužuju za napad navele su osim toga i kako im je rekao da su monogamija i brak laž, a u javnost su obje istupile nakon što su im novi nastavci serije pod nazivom "I tek tako..." otvorili stare rane.

Photo: Shutterstock

Komentari 0