Moda 10. ožujka 2016.

10 stvari koje niste znali o Seks i gradu: Carrie i Faca nisu trebali završiti skupa

Instagram.

Sarah Jessica Parker odgovorila je na neka pitanja o kultnoj seriju koja su nas mučila godinama...

Iako je prošlo već 12 godina od završetka snimanja  kultne serije Seks i dalje nas muče neka neodgovorena pitanja, primjerice, zašto je Carrie prevarila Aidena? Jesu li svi kokteli koje su popili u seriji bili pravi? i najvažnije od svega - hoće li biti i trećeg nastavka filma? Na sreću, Sarah Jessica Parker odlučila je odgovoriti na neka od pitanja časopisu Harper's Bazaar, a otkrila je i još nekoliko činjenica za koje do sada sigurno niste čuli:

1. Kokteli su bili lažni
Ako ste mislili da su glumci za vrijeme snimanja uživali u ispijanju Cosmopolitana, prevarili ste se. "Kokteli su bili napravljeni  od vode i hranjivih boja," rekla je Sarah Jessica Parker. "Đumbirov sok bio je zamjena za šampanjac, a umjesto crnog vina pili smo sok od grožđa."

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

2. Hranu su uglavnom jeli
Često nam je više pažnje od njihovih razgovora za ručkom, odvlačila hrana koje su jele Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda. Sigurno ste i pomislili kako glumice ne jedu tu hranu, no to nije istina. "Ja sam uvijek jela hranu," rekla je SJP. "Blesavo mi je kada hrana stoji ispred glumca, a on ju ne jede. Cynthia Nixon (Miranda) i ja smo uvijek sve jele, a nije nam smetalo ni kad bi se hrana tijekom snimanja ohladila."

3. Faca i Carrie nisu trebali završiti zajedno

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org
Ako ste nezadovoljni završetkom serije (Faca je rekao Carrie da je "ona prava"), onda će vam sigurno biti zanimljiva činjenica da njih dvoje nisu trebali završiti zajedno. "Mislim da je serija izdala svoju prvotnu ideju,  a ta je da žene ultimativno ne pronalaze sreću u braku. Ne mislim da je to nemoguće, no serija je trebala biti otklon od tipičnih romantičnih komedija koje smo do tad vidjeli," nedavno je otkrio tvorac serije, Darren Star. "Na kraju je ipak postala konvencionalna romantično-humoristična serija, sa završetkom koji nije bio planiran."

4. SJP u ugovoru je imala stavku o golotinji
Jeste li primijetili da je Carrie jednina od četvorke u krevetu uvijek nosila grudnjak? Razlog tomu je stavka o golotinji u njenom ugovoru. "Nije mi bilo ugodno snimati gole scene, kao ni služiti se vulgarnim jezikom - stoga sam ugovorom dogovorila da toga neće biti. Carrie je poljubila mnogo muškaraca tijekom serije, ali dalje od toga nije išla."

5. Cynthia Nixon je zapravo plavuša

 | Autor: themoviedb themoviedb
Cynthia je za ulogu Mirande obojila svoju kosu u crveno, jer je tu boju imao njen lik u knjigama Candace Bushnell. kada je serija završila, izjavila je kako joj je olakšanje vratiti se svojoj prirodnoj - plavoj kosi. Također, Carrie je trebala biti brineta, ali dan prije snimanja pilot epizode, producenti su se predomislili.

6. SJP zadržala je svu odjeću (ili barem većinu nje)
Kada je serija završila, Sarah Jessica Parker zadržala je oko 70 posto odjeće koju je nosila Carrie. "Zadržala sam sve što nije došlo direktno od dizajnera ili bilo iznajmljeno. Da, u svojoj garderobi imama gotovo svu odjeću iz Seks i grada," pohvalila se glumica.

7. SJP nosila je štikle 18 sati dnevno
Carrie je toliko obožavala cipele da je jednom na njih potrošila 40,000 dolara, a nije imala gdje živjeti. Zbog takve uloge, Sarah Jessica Parker morala je na snimanju provesti i do 18 sati dnevno u štiklama.

8. Haljinica iz uvodne špice košta samo 5 dolara
Slavna ružičasta baletna haljinica koju Carrie nosi u uvodnoj špici kupljena je na rasprodaji i koštala je samo 5 dolara.

9. Aidanov pas plašio se glumca

 | Autor: themoviedb themoviedb
Sjećate se Petea? To je bio Aidanov ljubimac u seriji, a prvi pas kojeg su angažirali užasno se plašio glumca Johna Corbetta, pa su ga zamijenili drugim.

10. Alec Baldwin trebao je glumiti umjesto Matthewa McConaugheya

 | Autor: YouTube YouTube
Epizoda "Escape From New York" mogla je biti potpuno drugačija. Uloga koju je igrao Matthew McConaughey originalno je napisana za Aleca Baldwina,no on ju je odbio. Producenti su je zatim ponudili Georgeu Clooneyu koji nije bio u mogućnosti te Warrenu Beattyju koji je također bio zauzet. Srećom, Matthew je rekao da!

Komentari 0