Stars

Ex supermodeli opet zajedno: što rade i kako izgledaju Cindy Crawford, Christy Turlington i Helena Christensen

  • Ovi supermodeli su u 1990-ima gospodarile modnim pistama, ali i vodile TV emisije, pojavljivale se u glazbenim spotovima...
  • Karijere Cindy Crawford, Christy Turlington i Helena Christensen bile su tada na vrhuncu, no bivši modeli ne miruju ni danas
  • Tri prijateljice našle su ze za blagdene, evo kako izgledaju i što rade

Lijepo je vidjeti kako se supermodeli iz 90-ih ponovno okupljaju, bilo da sjede zajedno u prvom redu na Tjednu mode u New Yorku ili zatvaraju Versace modnu reviju. Ali, u vrijeme radosnih blagdana, njihov susret još je veličanstveniji.

Možda vas zanima Ove bi torbice i Carrie nosila. Sarah Jessica Parker dizajnirala je divne Fendijeve Baguette modele Rubrika Moda Moda

Helena Christensen viđena je s još dvije modne ikone, Christy Turlington i Cindy Crawford, kako ovaj vikend slave blagdane u velikom stilu. „Toliko volim ove djevojke“, poručila je Christensen putem Instagrama. 

Trojac je izgledao prikladno elegantno i chic, budući da je Christensen nosila tamni pleteni džemper s cvjetnim motivima i hlače visokog struka. Turlington je nosila oversized bež džemper s rol kragnom i smeđe elegantne hlače, a Crawford je odabrala kestenjastu bluzu i crne kožne hlače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Da su još uvijek zgodne, vidimo, no čime se djevojke danas bave?

Visoke jagodice, velike oči i nezamijenjivi osmijeh Christy Turlington izdvajali su od drugih djevojaka na pistama; danas je poduzetnica i aktivistica za ljudska prava. Usto voli jogu, trčanje i meditaciju - i u 53. godini i dalje izgleda blistavo i zdravo kao i prije.

Karijera Helene Christensen isprd kamera preselila se iza njih. "Počela sam se baviti modelingom i kroz to učila od nekih od legendarnih fotografa", rekla je jednom. Osim fotografiji posvetila se dobrotvornim ciljevima, borbi protiv raka dojke i podizanju svijesti o okolišu, održivosti i klimatskim pitanjima, sva područja koja vuče iz svog danskog podrijetla . Ukratko, Helena Christensen ima raznolik repertoar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Cindy Crawford bila je slavno ime 90-ih, a kultna naslovnica britanskog Voguea pretvorila ju je u supermodel. Neko je vrijeme vodila MTV-jev House of Style, a inspirirala je svoju kćer, modnu megazvijezdu i glumicu Kaiu Gerber d nastavi njezinim stopama. Ali, to ne znači da su manekenski dani Crawford gotovi! I dalje se povremeno vraća na modnu pistu i ambasadorica je za satove Omega te vodi svoju tvrtku kozmetičkih proizvoda Meaningful Beauty.

Kako se sve više približavamo Božiću i novoj godini, zasigurno možemo očekivati mnoštvo poznatih okupljanja u nadolazećim danima. Što je Božić ako ne proslava okupljanja obitelji, prijatelja i naših omiljenih zvijezda?

Hailey Bieber Možda vas zanima Hailey Bieber voli nositi ove Saint Laurent štikle, a H&M ima vrlo sličan model po super cijeni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@helenachristensen

Komentari 0