Stars

Emotivni tata Rakitić:3-godišnjoj kćerkici Adari čestitao rođendan prelijepom porukom na Instagramu

  • Adara Rakitić, kćerka Ivana Rakitića i Raquel Mauri, ovih dana proslavila je treći rođendan
  • U njenu čast održana je tematska zabava sva u znaku ružičaste boje
  • Ivan i Raquel objavili su fotku s rođendana, a ispod napisali emotivne rođendanske čestitke

Ovih dana u obitelji proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića i njegove prekrasne supruga Raquel Mauri bilo je doista veselo. Njihova mlađa kćerkica Adara proslavila je svoj treći rođendan, a održana je i tematska zabava u njenu čast. Djevojčica je, u društvu starije sestre Althee (6), pozirala sjedeći na stolu okružena tortom i ružičastim balonima. Djevojčice su za zabavu odjenule identične, plave kupaće kostime. 

Ivan Rakitić rođendan joj je čestitao emotivnom porukom na svom Instagram profilu. "Tijekom života, Bog mi je posao darove u obliku prekrasnih i nezaboravnih dana, ali na dan kada ste se rodile ti i tvoja sestre bio sam najsretniji. Hvala što ste najljepši dar u mom životu. Sretan rođendan, kćeri, volim te!" - napisao je proslavljeni nogometaš. Istu sliku podijelila je i Raquel. "Sretan rođendan, zvjezdice moja. Rodila si se da nas ispuniš svjetlošću, osmjesima i golemom radošću. Tvoj tata i ja ponosni smo na našu malu anđelicu. Obožavam te." - napisala je emotivna mama. Ipak, rođendanskim čestitkama tu nije bio kraj. Raketa je sreću poželio i nogometašu Dariu Srni koji je jučer proslavio svoj 37. rođendan. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ove nježne poruke dokaz su da obitelj Rakitić uistinu uživa u svakom trenutku. Da stvarno vole obilježiti rođendane pokazali su u ožujku, kada je sam Rakitić svoj 31. rođendan proslavio zabavom koja je kao temu imala seviljski sajam. ''Kad ti tvoja žena seviljski sajam dovede kući...'' - napisao je Raketa ispod fotografije na kojoj nosi šešir, a okružen je tipičnim španjolskim ukrasima. Na vrhu dekoracija stajao je natpis ''El Rubio'', što u prijevodu znači plavokosi. 

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Omiljeni hashtag kojeg Ivan i Raquel uvijek koriste je ''Ujedinjena obitelj nikada neće biti pobjeđena''. Ako je suditi po Rakitićima, uistinu neće! Predivni su, zar ne?

Photo: Instagram/Ivan Rakitić

Komentari 0