Stars

Emily u Parizu ili Rimu? Emmanuel Macron i gradonačelnik Rima su se skoro posvađali zbog ovoga

Posljednjih nekoliko epizoda jedne od najgledanijih Netflixovih serija 'Emily u Parizu', odigralo se u Rimu pa su brojni obožavatelji ove serije počeli navijati da Emily tamo i ostane jer, osim što nas je sve potpuno opčinio zgodni Marcello zbog kojeg je Emily i došla u Rim, dobro nam je došla i promjena kulise jer nam je pomalo dosadilo gledati nekoliko istih lokacija kroz više od tri sezone. No, čini se da se jednoj vrlo važnoj osobi, francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu, pomisao na 'Emily u Rimu' nikako ne sviđa. 

Naime, Macron je u intervjuu za magazin Variety rekao kako 'Emily u Parizu' ima nevjerojatno pozitivan učinak na atraktivnost njegove zemlje u svijetu te da je ta serija odlična inicijativa. Upravo zato, francuski predsjednik baš i nije bio oduševljen Emilynom odlukom da napusti Pariz i, zbog ljubavi prema Marcellu se preseli u Rim. "Borit ćemo se jako i zamolit ćemo ih da ostanu u Parizu", rekao je Macron. 

No, čini se da Macron nije jedini koji je spreman boriti se za Emily. Naime, gradonačelnik Rima, Roberto Gualtieri mu je, nakon intervjua, putem X-a (bivšeg Twittera) poručio da se malo opusti po pitanju Emily u Rimu. 

"Polako, Emmanuel Macron. Emily u Rimu je savršena", poručio je Gualtieri. Kasnije je dao i izjavu za The Hollywood Reporter u kojemu je bio nešto ozbiljniji i rekao kako se nada da se Macron šalio i da zna da velike produkcijske kuće poput Netflixa sigurno neće slušati 'naredbe' od političara. 

Photo: Instagram @emilyinparis

Komentari 0